Mikolaj75 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 He, he - użycie liczby pojedyńczej odpowiada dość powszechnie stosowanej metodzie typu "ryba bierze" czy też "marchewka obrodziła" Lubisz udawać, że nie kumasz tego rodzaju niuansów językowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Z podanymi przykładami się zgadzam, z zaliczeniem do nich liczby pojedyńczej już niekoniecznie. Proponuję jednakowoż nie rozmydlać tematu, bo nie o kwestie stricte językowe tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Bydlun robi wrażenie. Gratuluję samolotu z szachownicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Naprawdę piękny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Coś Fantastycznego .... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Robi naprawdę niesamowite wrażenie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 PRZEPIĘKNA ROBOTA! Serdeczne gratulacje. Tylko dlaczego, Wy Mistrzowie Modelarstwa (to nie żart, ani ironia, absolutnie szczera prawda!) kultywujecie tą idiotyczną "tradycję" takiego podkreślania podziału blach, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością? Jeszce dodatek, zeby nie być gołosłowny. Dedykuję to również autorowi pięknego modelu MiG-29UB nr 15 z ostaniego numeru SUPERMODEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Zgoda z przedmówcą. Nie chciałem tego zaznaczać zbyt wyraźnie w komentarzu, dlatego podkreśliłem, że potrzymuję swoje opinie także co do wątpliwości. I pytałem też o to w warsztacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Co by tu dodać szczena opada, mój ulbiony samolot i jeszcze w mistrzowskim wykonaniu gratulacje!! pzdr r0bson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azzer Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 No fantastyczny model, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 ...Tylko dlaczego, Wy Mistrzowie Modelarstwa (to nie żart, ani ironia, absolutnie szczera prawda!) kultywujecie tą idiotyczną "tradycję" takiego podkreślania podziału blach, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością? Nie ma? Nawet na twoim zdjęciu, pomimo tego, że jest malutkie widać coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 to akurat nie linie paneli, a poszycie pracujące pomiędzy wręgami oraz zapuszczone linie nitów A to sorry wcześnie jeszcze i nie myślę , zdawało mi się, że o preszjding chodzi, a nie o łosia. Nie zmienia to jednak faktu, że zarówno spracowane poszycie, jak i linie łączenia blach dość często są widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Jeszcze raz wielkie dzięki za pozytywne oceny mojego modelu Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Darek 1614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Widziałem model na żywo w Świdnicy. Zwraca na siebie uwagę. Jak widać po tych fotkach było co oglądać. I chyba nikogo nie dziwi, że model zgarnął większość głównych wyróżnień. Brawo Darku. Warto jechać na konkurs, choćby po to, aby zobaczyć na żywo taki model. A nie była to jedyna perełka Świdnickiego festiwalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Gigantyczna robota = przepiękny efekt końcowy Uchylam rąbka kapelusza, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Jest czaad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Model perfekcyjny w każdym elemencie, mam nadzieję zobaczyć go na żywo na jakimś konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Zdecydowanie lepsza ta sesja. Szczególnie urzekają mnie zdjęcia, na których elementy wnętrza odbijają się w podłodze. I nawet ten łosz mi już tak nie doskwiera A już podejście do detali fantastyczne. Darek - nie będzie tak łatwo dobrać następny temat. Swoją drogą bardzo jestem ciekaw, co teraz dasz na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Piękny model. Mam nadzieję, że będę miał okazję zobaczyć go na żywo. Z pewnością robi jeszcze większe wrażenie. Bardzo podoba mi się nitowanie. Jest takie subtelne, nie rzucające się w oczy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Bardzo efektowny! Nie widziałem ani tego modelu, ani Herculesa na żywo, więc tak tylko suponuję, że lepiej by modelowi było, bliżej temu co widać na zdjęciach oryginału, gdyby było trochę jaśniejszą farbą pomalowany. Może też zamiast fotografować go na białym, lepiej by było użyć jasnoszarego , czy błękitnego tła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Jest na czym oko zawiesić. Wyrazy uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Świetne foty. Wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Moje ukłony w stronę Herkulesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 pokłony oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 No nie dowierzam, chyba sobie na tapetę ustawię! :P Perfekcja, super, rewelka, bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi