GrzesiekW Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) BT ukończone . Dodałem lufę RB. Uczyłem się na nim weatheringu i CM. Model został wyróżniony na festiwalu modelarskim w Krakowie - dziękuję . Zapraszam do komentowania . Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj
bazylms Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Widzę ze zrobił się z ciebie "trophy hunter". Gratki zarówno ślicznie wykonanego modelu oraz nagrody. Teraz to ja się musze od ciebie zacząć uczyć. Cytuj
Lipstein Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 na żywca wyglądał jeszcze lepiej. Gratulacje! Cytuj
Matthew Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Gratuluję wyróżnienia - swoją drogą w pełni zasłużonego. Model super, kolory, cieniowanie, brudzenie. Brak mu tylko podstaweczki! Cytuj
Kamil K. Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Widziałem na żywca - robi równie dobre(jeśli nie lepsze!) wrażenie jak na fotkach. Gratulacje! Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 2 Czerwca 2014 Super Moderator Napisano 2 Czerwca 2014 Ładny, nawet bardzo :-) Gratuluje! pozdrawiam Christian Cytuj
WPR Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Pięknie pomalowany i ubrudzony. Zazdroszczę umiejętności. Cytuj
GrzesiekW Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za wszystkie opinie . Cieszę się,że podoba się wam moja praca . Nad podstawką się zastanawiam. Możliwe,że w przyszłości się pojawi. Cytuj
Desaxe Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 kapitalna robota i nagroda w tym wypadku całkowicie oczywista Cytuj
imek46 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Kawał fajnej betiuszki, nic dziwnego że dostał wyróżnienie. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Grzesiek! Jak Ty się uczyłeś na tym modelu Cm i weatheringu, to strach pomyśleć, jak się nauczysz, bo efekt powala! Cytuj
GrzesiekW Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Dziękuję . Wasze opinie motywują do kolejnych projektów . Cytuj
Markuz Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Nie wiem jakim cudem mi ta galeria umknęła. Gratuluję zasłużonego wyróżnienia. Wspaniała robota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi