GrzesiekW Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) BT ukończone . Dodałem lufę RB. Uczyłem się na nim weatheringu i CM. Model został wyróżniony na festiwalu modelarskim w Krakowie - dziękuję . Zapraszam do komentowania . Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Widzę ze zrobił się z ciebie "trophy hunter". Gratki zarówno ślicznie wykonanego modelu oraz nagrody. Teraz to ja się musze od ciebie zacząć uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Ładnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Super ten bt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 na żywca wyglądał jeszcze lepiej. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Gratuluję wyróżnienia - swoją drogą w pełni zasłużonego. Model super, kolory, cieniowanie, brudzenie. Brak mu tylko podstaweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Widziałem na żywca - robi równie dobre(jeśli nie lepsze!) wrażenie jak na fotkach. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 super model gratuluie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Czerwca 2014 Ładny, nawet bardzo :-) Gratuluje! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Pięknie pomalowany i ubrudzony. Zazdroszczę umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Bardzo przyjemnie się go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Rewelacyjnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za wszystkie opinie . Cieszę się,że podoba się wam moja praca . Nad podstawką się zastanawiam. Możliwe,że w przyszłości się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Doskonała robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 kapitalna robota i nagroda w tym wypadku całkowicie oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Kawał fajnej betiuszki, nic dziwnego że dostał wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Grzesiek! Jak Ty się uczyłeś na tym modelu Cm i weatheringu, to strach pomyśleć, jak się nauczysz, bo efekt powala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Gratulacje! Świetnie wykonany BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Dziękuję . Wasze opinie motywują do kolejnych projektów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Lubię to i gratuluję wyróżnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Nie wiem jakim cudem mi ta galeria umknęła. Gratuluję zasłużonego wyróżnienia. Wspaniała robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi