bożo wpożo Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Pokrak gotowy Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Bardzo ładny ten pokrak i taki inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Co za firma wypusciła takie cudko?? Świetnie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 A niech Cię.....a robiłeś takie ładne czyste łódki. Jest pro, zaj......... i co tylko. Nie ma co pisać; podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Cuda,wianki psze kolegi...pyknij fotkie w plenerze gdzieś.Plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Przepięknie ci to cudactwo wyszło. Tylko mi się nie waż przestać modele w naszym dziale tworzyć. Co kolejne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 absolutnie rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Super ! I duży plus za podstawkę, mała ale zupełnie inny odbiór modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Cud, miód piękny model i nieco steampunkowo wygląda ;) wielkie gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Piękny pokrak! Jaki model następny planujesz wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Piękny model, duży nakład pracy i bardzo dobry warsztat modelarza... Czego chcieć więcej? Podstawki! Oczywiście- nie upieram się- czytałem, co piszesz o podstawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Jak zwykle u Ciebie, świetna robota na wysokim poziomie No i podstawkę zorganizowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Ciekawy temat i zaj..... wykonanie. Na prawdę świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Mogę się tylko dołączyć do kolegów na których Twój Ehrhardt robi wrażenie. Bardzo interesujący model w słusznym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2015 Share Napisano 9 Marca 2015 Cóż można więcej napisać. Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 12 Marca 2015 Autor Share Napisano 12 Marca 2015 W imieniu pokraka wszystkim dziękuję za dobre słowo i cieszę się , że się podoba . Parę słów o modelu - nie miałem zbyt wiele do czynienia z żywicami , ale w porównaniu do tych co miałem , to pokrak jest świetny . Wszystkie części do siebie pasują i odlane są też z głową , że można te części w większości poodcinać , bez uszczerbku dla nich . Cały wymalowany był akrylami AK i MIGa (zielony) , ale rozcieńczałem farbę zmywaczem do hamulców , dzięki czemu udało się opanować zjawisko zatykania się aerografu typowe dla tych akryli . Pojazd strasznie mi się podoba i jestem z niego zadowolony , wyszedł całkiem przyzwoicie , pomimo mojego krótkiego doświadczenia w malowaniu i łederingu .Był to też chyba pierwszy model , który podczas całej pracy przy nim , nie znudził mnie i co dzień siadałem do niego z ochotą , nie rozglądając się po półkach , co by tu rozgrzebać następnego w "międzyczasie". Co kolejne? Staliniec od trumpka z instalacją na gaz drzewny .... Niespotykanej brzydoty pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Znakomity ten model Grzesiek !! Bardzo ciekawy pomysł, i fantastycznie pomalowany. Ale to już u ciebie standard ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Grono zachwyconych rośnie. Piękna praca, świetne zdjęcia. Klasa! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Chyba lato bo strasznie się wietrzy Model piękny!! Bardzo dużo szczegółów. I super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 bożo wpożo - widziałem go dziś w Bytomiu... Wielki szacun Ten kolor na żywo prezentuje się dużo lepiej niż tu na fotach (to chyba kwestia intensywności oświetlenia) Jedyne czego można żałować to to, że mimo że pootwierany gdzie się dało to nie widać tego misternego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Napatrzeć się nie szło i faktycznie szkoda że nie widać za bardzo wnętrza. Niestety nie można mieć wszystkiego. Jeszcze raz Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Gratulacje, piękny model aż trudno oczy oderwać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 " Na żywo' w Bytomiu prezentował się równie znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi