kopernik Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 Okazuje się, że jak cena jest ok, to i Iskra może być hitem. Brawa dla Army za odważną decyzję o takiej promocji. Czekamy na więcej takich działań ! Cytuj
Lipstein Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Cytuj
Wojtu204 Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 2 godziny temu, Lipstein napisał: Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Pierwszą Iskrę (Novax), kupiłem w standardowej cenie, teraz po prostu skusiłem się na promocję, tak samo jak skusiłbym się na 50% obniżkę ceny modelu interesującego mnie samolotu w wykonaniu innego producenta, więc myślę, że "naszość" nie ma tu dużego znaczenia - jest duża obniżka, korzysta się, nie ma - kto chce, ten kupuje w standardowej cenie i myślę, że dotyczy to modeli wszystkich producentów Cytuj
rymulus Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 4 godziny temu, Grzes napisał: No i Iskry się skończyły. Kto nie kupił ten... Uff, to mi się udało Teraz mam już cztery na stanie. Cytuj
filipsg Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 6 godzin temu, Lipstein napisał: Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Wersja deluxe jest z założenia kierowana do najwęższego grona modelarzy, więc nic dziwnego że akurat ona zostaje w magazynie, patrząc po wątkach na forach śmiem twierdzić że Iskra była sukcesem Army Widać szykuje się bardzo dużo pudełek mustangów, że w magazynku Army trzeba było zwolnić aż tyle miejsca. Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie... Cytuj
Grzes Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Napisano 1 Stycznia 2022 6 godzin temu, filipsg napisał: Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie... Oczywiście, że się załapie! Za jakiś czas część tych co kupiła model w promocji z pewnością będzie to puszczała dalej. Cytuj
Wymysl Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę W zamian mogę odstąpić np. coś takiego: Cytuj
mysiek13 Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 6 godzin temu, Wymysl napisał: Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę W zamian mogę odstąpić np. coś takiego: Jak dojdzie do mnie to Ci wyślę hinduskie, daj znać na priv... I pytanie do Kolegów, ktoś już dostał te modele, bo ja czekam cały czas na wysyłkę... Cytuj
Artek82 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 U mnie wisi nadal "w trakcie realizacji" Cytuj
Grzes Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Napisano 9 Stycznia 2022 4 minuty temu, Artek82 napisał: "w trakcie realizacji" Tak jak i u mnie. Ale poczekajmy, ostatnie tygodnie były rozbite przez święta różniste, więc może od jutra temat się ruszy... Cytuj
rymulus Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 A u mnie już jest w drodze do paczkomatu. Cytuj
Artek82 Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 No może coś powoli ruszyło do przodu. Moje zamówienie z 30.12 jeszcze wisi "w trakcie realizacji". Cytuj
Grzes Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Napisano 11 Stycznia 2022 1 godzinę temu, em napisał: Wczoraj zaczeli wysyłać. A co ja pisałem w niedzielę... Cytuj
_OldMan_ Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 A tak w zasadzie to po co wam te Iskry ? 1 Cytuj
imt Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 35 minut temu, _OldMan_ napisał: A tak w zasadzie to po co wam te Iskry ? żeby mieć. Mam i ja. Cytuj
_OldMan_ Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 5 minut temu, imt napisał: żeby mieć. Mam i ja. No tak. Inflacja. Jedni inwestują w złoto, inni w Iskry. Cytuj
filipsg Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 Żeby mieć na półce coś z napisem DELUXE, kiedy nawet ogrzewanie mieszkania staje się luksusem 2 Cytuj
mysiek13 Napisano 12 Stycznia 2022 Napisano 12 Stycznia 2022 a ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę... 1 Cytuj
filipsg Napisano 12 Stycznia 2022 Napisano 12 Stycznia 2022 Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć Cytuj
Grzes Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Napisano 12 Stycznia 2022 1 godzinę temu, mysiek13 napisał: ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę Znaczy będziesz przerabiał model Iskry na Popiełuszkę? 25 minut temu, filipsg napisał: czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Są 5 Cytuj
mysiek13 Napisano 12 Stycznia 2022 Napisano 12 Stycznia 2022 Dobre Ale byłoby to trudne, bo pomnik skomplikowany i wolę Iskre z młodości na półce Cytuj
Juras Napisano 13 Stycznia 2022 Napisano 13 Stycznia 2022 13 godzin temu, filipsg napisał: Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi