Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Okazuje się, że jak cena jest ok, to i Iskra może być hitem. Brawa dla Army za odważną decyzję o takiej promocji. Czekamy na więcej takich działań ! 

Napisano

Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele...

Napisano
2 godziny temu, Lipstein napisał:

Pierwszą Iskrę (Novax), kupiłem w standardowej cenie, teraz po prostu skusiłem się na promocję, tak samo jak skusiłbym się na 50% obniżkę ceny modelu interesującego mnie samolotu w wykonaniu innego producenta, więc myślę, że "naszość" nie ma tu dużego znaczenia - jest duża obniżka, korzysta się, nie ma - kto chce, ten kupuje w standardowej cenie i myślę, że dotyczy to modeli wszystkich producentów 🙂

Napisano
4 godziny temu, Grzes napisał:

No i Iskry się skończyły.

Kto nie kupił ten... :szczerbol:

Uff, to mi się udało 😀

Teraz mam już cztery na stanie. 

Napisano
6 godzin temu, Lipstein napisał:

Wersja deluxe jest z założenia kierowana do najwęższego grona modelarzy, więc nic dziwnego że akurat ona zostaje w magazynie, patrząc po wątkach na forach śmiem twierdzić że Iskra była sukcesem Army 😉 Widać szykuje się bardzo dużo pudełek mustangów, że w magazynku Army trzeba było zwolnić aż tyle miejsca. Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie...

Napisano
6 godzin temu, filipsg napisał:

Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie...

Oczywiście, że się załapie!

Za jakiś czas część tych co kupiła model w promocji z pewnością będzie to puszczała dalej.

Napisano

Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę 🙂

W zamian mogę odstąpić np. coś takiego:

20220108_123405.jpg

Napisano
6 godzin temu, Wymysl napisał:

Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę 🙂

W zamian mogę odstąpić np. coś takiego:

20220108_123405.jpg

Jak dojdzie do mnie to Ci wyślę hinduskie, daj znać na priv... I pytanie do Kolegów, ktoś już dostał te modele, bo ja czekam cały czas na wysyłkę... 

Napisano
4 minuty temu, Artek82 napisał:

"w trakcie realizacji" 

Tak jak i u mnie.

Ale poczekajmy, ostatnie tygodnie były rozbite przez święta różniste, więc może od jutra temat się ruszy...

Napisano

No może coś powoli ruszyło do przodu. Moje zamówienie z 30.12 jeszcze wisi "w trakcie realizacji".

Napisano
1 godzinę temu, em napisał:

Wczoraj zaczeli wysyłać.

A co ja pisałem w niedzielę... :cool:

Napisano

Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć 😕 

ARMA HOBBY 70001 - 1:72 TS-11 Iskra bis DF - Deluxe Set - Sklep Modelarski  Exito

Napisano
1 godzinę temu, mysiek13 napisał:

ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę

Znaczy będziesz przerabiał model Iskry na Popiełuszkę?  :hmmm:

25 minut temu, filipsg napisał:

czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie?

Są :cool:

• Haha 5
Napisano
13 godzin temu, filipsg napisał:

Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć 😕 

ARMA HOBBY 70001 - 1:72 TS-11 Iskra bis DF - Deluxe Set - Sklep Modelarski  Exito

1716.jpg