kopernik Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Okazuje się, że jak cena jest ok, to i Iskra może być hitem. Brawa dla Army za odważną decyzję o takiej promocji. Czekamy na więcej takich działań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 2 godziny temu, Lipstein napisał: Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Pierwszą Iskrę (Novax), kupiłem w standardowej cenie, teraz po prostu skusiłem się na promocję, tak samo jak skusiłbym się na 50% obniżkę ceny modelu interesującego mnie samolotu w wykonaniu innego producenta, więc myślę, że "naszość" nie ma tu dużego znaczenia - jest duża obniżka, korzysta się, nie ma - kto chce, ten kupuje w standardowej cenie i myślę, że dotyczy to modeli wszystkich producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 4 godziny temu, Grzes napisał: No i Iskry się skończyły. Kto nie kupił ten... Uff, to mi się udało Teraz mam już cztery na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 6 godzin temu, Lipstein napisał: Swoją droga to smutne, że trzeba 50% obniżki ceny na NASZE modele... Wersja deluxe jest z założenia kierowana do najwęższego grona modelarzy, więc nic dziwnego że akurat ona zostaje w magazynie, patrząc po wątkach na forach śmiem twierdzić że Iskra była sukcesem Army Widać szykuje się bardzo dużo pudełek mustangów, że w magazynku Army trzeba było zwolnić aż tyle miejsca. Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 6 godzin temu, filipsg napisał: Ciekawe tylko, czy to już były ostatnie sztuki deluxe'a, czy jeszcze ktoś się na te żywice kiedyś załapie... Oczywiście, że się załapie! Za jakiś czas część tych co kupiła model w promocji z pewnością będzie to puszczała dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę W zamian mogę odstąpić np. coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 6 godzin temu, Wymysl napisał: Jeśli któremuś z kolegów, którzy się obkupili nie zależałoby na indyjskich oznaczeniach, to ja chętnie przygarnę W zamian mogę odstąpić np. coś takiego: Jak dojdzie do mnie to Ci wyślę hinduskie, daj znać na priv... I pytanie do Kolegów, ktoś już dostał te modele, bo ja czekam cały czas na wysyłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 Dzisiaj dostałem maila ze wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 U mnie wisi nadal "w trakcie realizacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2022 4 minuty temu, Artek82 napisał: "w trakcie realizacji" Tak jak i u mnie. Ale poczekajmy, ostatnie tygodnie były rozbite przez święta różniste, więc może od jutra temat się ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 A u mnie już jest w drodze do paczkomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 No może coś powoli ruszyło do przodu. Moje zamówienie z 30.12 jeszcze wisi "w trakcie realizacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Wczoraj zaczeli wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 1 godzinę temu, em napisał: Wczoraj zaczeli wysyłać. A co ja pisałem w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Moja czeka w paczkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 A tak w zasadzie to po co wam te Iskry ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 35 minut temu, _OldMan_ napisał: A tak w zasadzie to po co wam te Iskry ? żeby mieć. Mam i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 5 minut temu, imt napisał: żeby mieć. Mam i ja. No tak. Inflacja. Jedni inwestują w złoto, inni w Iskry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Żeby mieć na półce coś z napisem DELUXE, kiedy nawet ogrzewanie mieszkania staje się luksusem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 a ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 1 godzinę temu, mysiek13 napisał: ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę Znaczy będziesz przerabiał model Iskry na Popiełuszkę? 25 minut temu, filipsg napisał: czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Są 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Dobre Ale byłoby to trudne, bo pomnik skomplikowany i wolę Iskre z młodości na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 13 godzin temu, filipsg napisał: Zostając w temacie Deluxe'a, czy są jakiekolwiek zdjęcia samolotu 1716 zaproponowanego w tym wydaniu, tzn. bez "oczek", ale z godłem 3. dlot MW na dziobie? Nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi