Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 No i chyba dotarłem do końca Chyba, że jeszcze coś mi wpadnie do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Brzydziej już się nie dało... To sobie teraz ja podźwigasz Piękna robota Panie Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Bardzo fajny model, co tu dużo gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Fajna galeria. Fajnie pokazuje różne detaliki i urodę modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Śliczny,widac mnóstwo włożonej pracy,kolejny kosiarz wyróżnień w wykonaniu Andrzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 No pięknie wygląda-bardzo mi się podoba.......malowanie,napisy,fajny klimat.....pewnie bardzo cieszy oko na półce p.s.pytałem o wodzidło w warsztacie-może parę słów o tym elemencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Wodzidło nic nadzwyczajnego. Parę prętów i płytek z hipsu trochę cięcia i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Ładniusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Świetny model i super zdjęcia wyszły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Detal pierwyj sort! Trochę zdaje się czcionka napisów odbiega od oryginału, ale to detal dla badaczy pisma. Przyczepię się do podstawki, a właściwie pęknięć, bo wyglądają mało realistycznie. Jedna z linii pęknięcia biegnie idealnie aż przez 3 płyty, drugie zatrzymuje się na środku... Kurde, jak nie zobaczę czegoś takiego w realu to nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Śliczna Bryza. Gratuluję. Ze względu na skalę mam lekki niedosyt wobec owalnych ramek na bocznych szybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Ze względu na skalę mam lekki niedosyt wobec owalnych ramek na bocznych szybach. Trochę rzucają się w oczy, fakt. Szkoda też, że tak słabo widoczne jest wnętrze, zwłaszcza po tym ogromie pracy, który został włożony w jego budowę. Co nie zmienia faktu, że rezultat zmagań z materią bardzo przyjemny dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Świetny model. Elegancko wykonane elementy a foli jak i ogromny wkład własny. Jest na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Detal pierwyj sort! Trochę zdaje się czcionka napisów odbiega od oryginału, ale to detal dla badaczy pisma. Przyczepię się do podstawki, a właściwie pęknięć, bo wyglądają mało realistycznie. Jedna z linii pęknięcia biegnie idealnie aż przez 3 płyty, drugie zatrzymuje się na środku... Kurde, jak nie zobaczę czegoś takiego w realu to nie uwierzę. Czasami podstawka jest tylko podstawką i niczym innym, a co do pęknięć to jest tak z tego powodu, że właśnie tak mi pękła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 No to bardziej realistycznie z pęknięciami już się nie da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Śliczna Bryza. Gratuluję. Ze względu na skalę mam lekki niedosyt wobec owalnych ramek na bocznych szybach. Nie Ty jeden ;) Ale na chwilę obecną (biorąc pod uwagę, że to szybki vacu w żywicznym modelu) innych nie dam rady zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Ostrą wykałaczką nie da się tych kantów wyoblić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Pięknie wykonany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Wspaniale wykonany model bardzo ciekawego samolotu. Poza wymienionymi ramkami nie ma się do czego przyczepić. Świetnie oglądało się warsztat i równie fajnie ogląda się galerię. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Piękny model! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Super robota - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Dzięki. Jako, że właśnie zakupiłem sobie nowy aparat to w ramach rozkminiania strzeliłem parę fotek porównawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Tak samo ładne... przepłaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2015 Piękna maszyna! Bardzo mi się podoba Twoja praca! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi