Solo Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Nie martw się, pewnie po paru miesiącach cena spadnie do $105. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Coś mi się w tapatalku poprzestawiało i mimo poprawnego zalogowania pisałem jako inny użytkownik. Ale zawsze to jest pretekst aby się czegoś przyczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Tapatalk zarejestrował Ci nowego użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Widzisz jakie cuda? Jak mi zdarzyło się to pierwszy raz... Może to efekt zmiany komórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Jeszcze Twój telefon sam zacznie odpisywać na posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 To niestety efekt siłowej smartfonizacji świata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Coś wiadomo na temat daty wydania oraz może jakości SU/22 od Hobby bossa i/albo Kitty hawka? Nie wiem właśnie czy kupić teraz od mistercraft który jest jaki jest, czy czekać do nie wiadomo kiedy na odpowiedź chińczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Jedno jest pewne, ani Kitty Hawka, ani HB za 60 zł nie kupisz ... a poza renderami sprzed kilku miesięcy, które pokazał Kitty Hawk na razie nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Wreszcie są porządne zdjęcia wyprasek F-14A Tamki. Detale naprawdę są piękne, robi się to coraz bardziej obiecujące. Wiem że to głupio brzmi, ale nie mogę Tamce darować tylko braku świateł pozycyjnych - nie rozumiem czemu tego nie zrobili. Szykować gotówę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Szkoda, że to nie 1/72 ;-) Wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Model można już zamawiać w preorderze. https://hobbymodels.com/products/tamiya-aircraft-1-48th-grumman-f-14a-tomcat-kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Tanio nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 No jak to - przecież staniało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Pilot rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Wojna Czesko-Czeska ze Special Hobby? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 No i ponoć Eduard się z Airesem nie lubią. Będzie wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Banshee już niedługo. Swoją drogą fajne wyzwanie ładnie pomalować taki model w tym granatowym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Ja tam czekam z utęsknieniem na Su-22m4 i Su-22UM3K od nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 Chyba co innego mają na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Banshee już niedługo.Swoją drogą fajne wyzwanie ładnie pomalować taki model w tym granatowym kamuflażu. Czekam juz na niego od czasu zapowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Tamkowego Tomcata (TT) Można już zamawiać w preorderze na Hobby Easy. Szacowana dostępność: 15 października. Cena z dostawą ok. 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 400 za TT to na moje sporo, cenią się, czekam na AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 To prawda, ale jakoś czuję przez skórę, że ten Tomcat nawet u nas będzie kosztować mniej więcej tyle samo jak nie więcej. W końcu F-15I GWH w Exito kosztuje 390 zł, więc nie sądzę że taki model jak TT mógłby kosztować mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Cztery stówki . Może jakiś snob-zbieracz się skusi Jak dla mnie ciut za droga ta modelarska rewolucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 No zobaczymy - może u nas dystrybutor rzuci jakąś rozsądną cenę. Było nie było 400 za Tomcata (którego modeli i to niezłych jest wiele na rynku) to raczej cena zaporowa w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi