gorlock Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 (edytowane) Witam! Po 5 miesięcznych bojach model ukończony. Wykorzystałem model T-90 Zvezda + konwersje Miniarmu. Pozostałe dodatki to: Gąsienice żywiczne Masterclub, Lufa Magic Of Models, Koła Panzer Art., linka Eureka XXL i sporo własnej twórczości. Edytowane 25 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 A co ja tam będę się rozwodził. Produkt Prima Sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2016 A skala??? Bo model piękny i ciężko powiedzieć, w jakiej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 A skala??? Bo model piękny i ciężko powiedzieć, w jakiej wielkości 1:35 Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Mistrzostwo. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Cytać, Cytać - w tytule skala jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Bardzo ładny! Fotki również - i na twoim przykładzie ,że nie trzeba aparatu za milion złotych. Gęsi nie widać. Mógłbyś pokazać spód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Klasa. Bardzo ładnie, model stonowany i nieprzesadzony. Szacun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Świetny. A najbardziej mi się podoba fakt, że nie ma na nim tak ostatnio popularnych obić a mimo to widać zużycie. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2016 Cytać, Cytać - w tytule skala jest Teraz jest ale wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 A najbardziej mi się podoba fakt, że nie ma na nim tak ostatnio popularnych obić. Gdzieniegdzie są, a właściwie tylko jasne otarcia. Głębokich ciemnych obić nie robiłem celowo gdyż jak sądzę nie byłyby zbyt rzeczywiste na tym pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Bardzo ci fajnie ci wyszedł. Ja mam takiego w skali 1/72, ale jeszcze w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 super muszę dużo trenować żeby osiągnąć taki poziom pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Gęsi nie widać. Mógłbyś pokazać spód? Mógłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Chropowatość bardzo ładna z wyczuciem. Strzelam ,że to chemia AK dark mud+pigmenty+gips + ? Całość strzelasz z pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Jest petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Powiedz jak robiłeś optykę tego pojazdu. Chodzi mi czym malowałeś peryskopy i inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Gdzieniegdzie są, a właściwie tylko jasne otarcia. Głębokich ciemnych obić nie robiłem celowo gdyż jak sądzę nie byłyby zbyt rzeczywiste na tym pojeździe. Właśnie o to mi chodziło, że są raczej minimalne. Trochę poszedłem na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Chropowatość bardzo ładna z wyczuciem. Strzelam ,że to chemia AK dark mud+pigmenty+gips + ? Całość strzelasz z pędzla. Dokładnie pigmenty oraz mieszanka AK Damp earth i Kursk earth z gipsem i do tego Fresh mud Powiedz jak robiłeś optykę tego pojazdu. Do wykonania szkiełek urządzeń optycznych używam zwykłej płyty dvd lub folii imitującej powierzchnie antyrefleksyjne firmy AFV Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Super tank, cala blacharka w warsztacie, do tego tak dobrze wymalowany i potraktowany, no... WIELKIE BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Kolejny rewelacyjny model . Świetnie, że był także warsztat. Dzięki temu można jeszcze bardziej docenić mistrzostwo wykonania ( nieco podpatrzeć i się poduczyć ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Rewelacyjnie zlepiony i pomalowany! Pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Rewelacyjny model. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Gdzieś mi wcześniej umknął :( Świetny jest! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi