Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!

Po 5 miesięcznych bojach model ukończony. Wykorzystałem model T-90 Zvezda + konwersje Miniarmu. Pozostałe dodatki to: Gąsienice żywiczne Masterclub, Lufa Magic Of Models, Koła Panzer Art., linka Eureka XXL i sporo własnej twórczości.

DSC03731c.jpg

DSC03741.jpg

DSC03733.jpg

IMG_0735.jpg

DSC03755.jpg

DSC03766.jpg

DSC03782.jpg

DSC03749.jpg

IMG_0728b.jpg

IMG_0727b.jpg

IMG_0730b.jpg

IMG_0729b.jpg

DSC03764.jpg

DSC03704.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Świetny. A najbardziej mi się podoba fakt, że nie ma na nim tak ostatnio popularnych obić a mimo to widać zużycie. Świetna robota.

Napisano
A najbardziej mi się podoba fakt, że nie ma na nim tak ostatnio popularnych obić.

Gdzieniegdzie są, a właściwie tylko jasne otarcia. Głębokich ciemnych obić nie robiłem celowo gdyż jak sądzę nie byłyby zbyt rzeczywiste na tym pojeździe.

Napisano
Gdzieniegdzie są, a właściwie tylko jasne otarcia. Głębokich ciemnych obić nie robiłem celowo gdyż jak sądzę nie byłyby zbyt rzeczywiste na tym pojeździe.

Właśnie o to mi chodziło, że są raczej minimalne. Trochę poszedłem na skróty.

Napisano
Chropowatość bardzo ładna z wyczuciem.

Strzelam ,że to chemia AK dark mud+pigmenty+gips + ?

Całość strzelasz z pędzla.

Dokładnie pigmenty oraz mieszanka AK Damp earth i Kursk earth z gipsem i do tego Fresh mud

Powiedz jak robiłeś optykę tego pojazdu.

Do wykonania szkiełek urządzeń optycznych używam zwykłej płyty dvd lub folii imitującej powierzchnie antyrefleksyjne firmy AFV Club.

Napisano

Kolejny rewelacyjny model .

Świetnie, że był także warsztat. Dzięki temu można jeszcze bardziej docenić mistrzostwo wykonania ( nieco podpatrzeć i się poduczyć ) .

Napisano

Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić!

Rewelacyjnie zlepiony i pomalowany! Pierwsza klasa!