Gość Atlis Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Ona może to dla siebie wysłać do serwisu, tym wasz dostać nowy towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Powiedziałem, że chcę zwrot kasy, a to niech sobie zabierają. Kupię gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Skoro tak Ci powiedziała to ja bym z takim sprzedawcą nie chciał mieć nic wspólnego. Dobrze zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 I stanęło na tym, że muszę to odesłać na własny koszt, jako, że robię zwrot. A jak nie zwrot to wysyłają to do serwisu. Banda sk... i nic więcej. Przestrzegam przed kupnem w sklepie Megamajster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Nie o to chodzi, są sklepy, szczególnie te większe, które mają darmowy zwrot, ale w przypadku małych raczej nie ma co na to liczyć. Na pewno nie jest to obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Ale Megamajster to wielki sklep. No i w regulaminie ma zapis że przy zwrocie koszt transportu ponosi nabywca. Nie zetknąłem się chyba nigdy z inną sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 I stanęło …Są sytuacje, kiedy jęki mnie cieszą. Twoje wypowiedzi nie zaliczają się do tych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Ja niestety z Megamajster też miałem problemy. Kupiłem tam piłę taśmową MBS 240 i po kilku użyciach zaczęła spadać taśma. Za późno było na zwrot, z serwisem też nie chcieli pomóc, generalnie olewka. W końcu przez sklep swiatnarzędzi.pl gdzie wcześniej kupiłem wiertarkę, piłę stołową i wyrzynarkę skontaktowałem się z serwisem Proxxona na Polskę. Pan w serwisie nie robił problemu, powiedział, co moze być nie tak i że genralnie nie powinno się tak dziać, że mogą wysłać kuriera (serwis door to door), potrzeba tylko żeby zapakować sprzęt, dołączyć opis usterki i dowód zakupy z kartą gwarancyjną i sprawdzą i pewnie wymienią na nowy. Na szczęście wyjasnienia sympatycznego Pana z serwisu zainspirowały mnie do poszukania usterki na własną rękę i udało się naprawić, przynajmniej na razie. Było krzywo zamocowane górne koło pasowe. Ale sklep megamajster zrobił na mnie niestety złe wrażenie i raczej tam już nic nie kupię. Połasiłem się na promocję i teraz żałuje. Na mnie na pewno już nie zarobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Mam takie urządzenie Prowerfix z Lidla i ono ma zasilacz z wtyczką na "trzy bolce", stąd to może naiwne pytanie: czy myszę mieć dedykowany zasilacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Mam takie urządzenie Prowerfix z Lidla i ono ma zasilacz z wtyczką na "trzy bolce", stąd to może naiwne pytanie: czy myszę mieć dedykowany zasilacz? To jest marka własna Lidla (selekcjonowany przez nich chińczyk) i u nich musisz szukać pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 sklep megamajster zrobił na mnie niestety złe wrażenie i raczej tam już nic nie kupię. Wezmę to pod uwagę jeśli w przyszłości będę czegoś jeszcze szukał. Ja u nich kupiłem tego polecanego proxona i jedynym problemem jaki napotkałem to sprzęt nie był solidne zapakowany. Tak na szybkiego, byle jak. Aby kurier przyjął. I dalej następny. Mają najlepsze ceny. Dlatego ,że liczy się u nich ilość ,a nie jakość. A to odbije się z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Może mają rzeczy z odzysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Swoje klamoty Proxxona kupowałem w firmie Ataszek, ojciec też - odpukać bez problemów i do dzisiaj bez awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Mam mega problemy ze sklepem megamajster. Odesłałem im wadliwy towar i nie chcą mi kasy oddać tylko ciągle mamią, że zaraz zrobią przelew,a niedługo miną dwa tygodnie jak dostali sprzęt z powrotem Odradzam kupowania tam czegokolwiek i kiedykolwiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Posiadam uchwyt wiertarski Proxxona ale nie wiem jak mam nim ścisnąć wiertło. Nie ma tam otworu na klucz, a samo ściskowy też nie jest. Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 A jaki to uchwyt konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Na wiertarce powinieneś mieć taki mały metalowy przycisk, którym blokuje się oś wiertarki przed obracaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 mam do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Nawet ci się nie chce wstawić zdjęcia tego co znalazłeś, lub linku do urządzenia a oczekujesz pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Polecam Proxxona Micromot 50/E - chyba najlepsze narzędzie na rynku. https://www.conrad.pl/?websale7=conrad&pi=809756&&AdW=PLA&gclid=CjwKEAjw3KDIBRCz0KvZlJ7k4TgSJABDqOK75qbDVeZMoA5VEKP6dPHwQaegTxFSbdg6aNLz97VujRoC5j_w_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 A jaki masz budżet ? Kiedyś w lidlu kupiłem coś podobnego : http://fanlidla.pl/gazetka/2017.03.20.warsztat/34571,Akumulatorowa,wiertarkoszlifierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 http://www.ebay.de/itm/PROXXON-Set-MicroMot-50-EF-28512-Netzteil-28706-fur-feine-Arbeiten-/192148439821?hash=item2cbcf0830d:g:bbEAAOSwU8hY46kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Moim (i nie tylko moim) zdaniem w kategorii opłacalności nic nie przebije tandemu Proxxon Micromot 50/E + (minimum) NG 2/E. Niestety taki zestaw przekracza podany budżet. Jednak warto poczekać, dozbierać i odłożyć na lepszy sprzęt. Temat zresztą niejednokrotnie wałkowany, a konkluzja wciąż ta sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi