Hammett Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich w galerii, tym razem lekko Świątecznej. Udało mi się skończyć I-153 od ICM w skali 1:48. Model bardzo przyjemny w budowie. Zrobiony dla relaksu bez jakiejś wielkiej spiny. Parę rzeczy oczywiście nie poszło po mojej myśli, ale co już narobiłem to narobiłem. Już bez zbędnego przynudzania życzę wszystkim tradycyjnie Wesołych Świąt i wielu wspaniałych modeli w nadchodzącym roku i zapraszam do galerii. Ps. RH dziękuję za porady i materiały, które okazały się bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Mnie się podoba. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Oooo...mi też .....bardzo starannie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Bardzo fajny. Brakuje tylko kompletnej podstawki w śniegu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Jak żywy... Super Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Bardzo się cieszę że się Wam podoba. Podstawka jest w planie, tylko w zap.... znaczy się ferworze przedświątecznych przygotowań już nie zdążyłem jej uczynić. Po świętach będzie parę dni spokoju, to spróbuję coś zmontować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Wyszedł świetnie, gratulacje. Niezależnie, że widać tu dobry warsztat i wyczucie smaku, to trzeba też oddać sprawiedliwość ICM - przeszli długą drogę i naprawdę widać ogromny postęp w ich produktach. Twoje wykonanie to podkreśliło. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Super. Bardzo mi się podoba ten model w Twoim wykonaniu. Chyba sobie takiego kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Pięknie wykonany. Co prawda mam go zrobionego w 1/72 w kamo ale Twoje wykonanie przemawia do mnie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2016 Dziękuję za miłe słowa, fajnie że się komuś podoba. Odnośnie modeli ICM, był to mój pierwszy i jak dotąd jedyny model tej firmy, więc nie mam porównania. Mogę jedynie potwierdzić, że w tym przypadku jest naprawdę dobrze. Jak już pisałem wcześniej model naprawdę jest przyjemny w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Wymalowany ze smakiem,bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 Mnie też się podoba Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 chyba najładniejszy sowiecki samolot i do tego model super wykonany, szczególnie srebrzysta powierzchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 Świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Cacuszko! Piękne zakończenie sezonu! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dziękuję bardzo Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Fajne sreberko czyściutkie wykonanie, się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Bardzo milutki Super kunszt malarski Pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monikowa26 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Extra naprawdę piękne kolory - cieniowanie pierwsza klasa. Wygląda bardzo realistycznie. Szczęśliwego nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i życzę wszystkim najlepszego w tym Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Super Fajny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Model piękny, ale na bombce widać paskudną szparę po łączeniu połówek, mogłeś się bardziej postarać przy szpachlowaniu . Żarcik oczywiście, pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Model piękny, ale na bombce widać paskudną szparę po łączeniu połówek, mogłeś się bardziej postarać przy szpachlowaniu .Żarcik oczywiście, pozdrawiam . Tak, bombka to był prawdziwy koszmar. Godziny pasowania, szpachlowania i szlifowania a i tak wyszło jak wyszło. Liczyłem na to że nikt nie zauważy, ale nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi