bożo wpożo Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Urzekło mnie pokractwo tej konstrukcji Osadziłem kadłub silnika w ramie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 To jest Plus Model, prawda? Podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Jak na taśmie, jeden ją opuszcza, drugi na nią wjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Taki grader to fajna sprawa ,też ostatnio mam fazę na takie i inne maszyny drogowe , z tym, że używane u nas w przed II wojną . Tak,że z ciekawością podpatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Zapowiada się kolejny ciekawy model w twoim świetnym wykonaniu. Chętnie będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Ja bym obstawiał Mirror Models lub Miniart. Zapowiada się kolejna superprodukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Oczywiście , ze żywiczny plus . Prawie poskładany i gotowy do kolorowania . Pozostało mi jeszcze przy silniku trochę drobiazgów - wiatrak od chłodnicy , przewody układu paliwowego i takie tam popierdółki . Musiałem pokombinować , żeby mógł po pomalowaniu poskładać go modułami . Brzydki to pojazd , podobamisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Takiego czegoś tom się nie spodziewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Bieżnik przednich opon, to chyba ręcznie rzezany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 No wydruk to nie jest . Doczyszcze i odpowiednio sie ustawi to bedzie dobrze , bo przy miejscu kostki wlewowej opona jest zmasakrowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Piękności- i jak zwykle rada- nie maluj! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 Silnik . Tym samy poproszę o wyrzucunie mnie do działu cywilnego , bo jednak traktór nie będzie wojskowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Silnik jak prawdziwny. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Znowu żółty??!! Daj czerwony-szybciej będzie jeździć.. urodę ma nie nachalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Mega... Tak jak traktor. A to będzie jeszcze lepsze. Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Super Szczególnie silnik godny podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujmer Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Gdzie taki model można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Dziękuję za komentarze Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Nic nadzwyczajnego . Ciemna brązowa tamija na żywicę , potem różne odcienie zółtego z tamijuni , gx100 od gunze , łosz olejny miga , mat od gunze . Drobne zabrudzenia to naciapane akryle lajfkolora i rozcierane/zmywane vallejowskim klinerem do mycia aerografu . Miska olejowa pryśnięta czarnym łoszem miga i na to wet efekt od ak . Tłumik to lajfokolorowy zestaw rdzy . Gdzie taki model można kupić ? W Martoli , w Mojehobby i pewnie po ebajach i innych internetach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Ja pierdziuniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Dziękuję za komentarze Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Nic nadzwyczajnego . Ciemna brązowa tamija na żywicę , potem różne odcienie zółtego z tamijuni , gx100 od gunze , łosz olejny miga , mat od gunze . Drobne zabrudzenia to naciapane akryle lajfkolora i rozcierane/zmywane vallejowskim klinerem do mycia aerografu . Miska olejowa pryśnięta czarnym łoszem miga i na to wet efekt od ak . Tłumik to lajfokolorowy zestaw rdzy . Gdzie taki model można kupić ? W Martoli , w Mojehobby i pewnie po ebajach i innych internetach . Takie to przecież proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Kółka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 bożo - jak zwykle zaorałeś temat na fulwypasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Grzesiek, te twoje silniczki to sa prawdziwe dzieła sztuki. Są po prostu przepiękne !!!!!!! Gratuluje Ci talentu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 No czad! Dwaj go na E7 od Kielc w stronę Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Dziękuję za komentarze , tymczasem pokolorowałem traktora , rzuciłem gx100 i złoszowałem . Nie wszędzie jeszcze bo czekam na nalepki "katerpilar dizel " i takie tam tabliczki znamionowe : gotowy lemiesz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi