bożo wpożo Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Urzekło mnie pokractwo tej konstrukcji Osadziłem kadłub silnika w ramie : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 To jest Plus Model, prawda? Podglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Jak na taśmie, jeden ją opuszcza, drugi na nią wjeżdża Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Godlewski Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Taki grader to fajna sprawa ,też ostatnio mam fazę na takie i inne maszyny drogowe , z tym, że używane u nas w przed II wojną . Tak,że z ciekawością podpatrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbariusz Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Zapowiada się kolejny ciekawy model w twoim świetnym wykonaniu. Chętnie będę tu zaglądał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Ja bym obstawiał Mirror Models lub Miniart. Zapowiada się kolejna superprodukcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Oczywiście , ze żywiczny plus . Prawie poskładany i gotowy do kolorowania . Pozostało mi jeszcze przy silniku trochę drobiazgów - wiatrak od chłodnicy , przewody układu paliwowego i takie tam popierdółki . Musiałem pokombinować , żeby mógł po pomalowaniu poskładać go modułami . Brzydki to pojazd , podobamisie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Takiego czegoś tom się nie spodziewał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Bieżnik przednich opon, to chyba ręcznie rzezany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 No wydruk to nie jest . Doczyszcze i odpowiednio sie ustawi to bedzie dobrze , bo przy miejscu kostki wlewowej opona jest zmasakrowana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Piękności- i jak zwykle rada- nie maluj! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Silnik . Tym samy poproszę o wyrzucunie mnie do działu cywilnego , bo jednak traktór nie będzie wojskowy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Silnik jak prawdziwny. Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Znowu żółty??!! Daj czerwony-szybciej będzie jeździć.. urodę ma nie nachalną... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Mega... Tak jak traktor. A to będzie jeszcze lepsze. Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Super Szczególnie silnik godny podziwu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujmer Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Gdzie taki model można kupić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 Dziękuję za komentarze Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Nic nadzwyczajnego . Ciemna brązowa tamija na żywicę , potem różne odcienie zółtego z tamijuni , gx100 od gunze , łosz olejny miga , mat od gunze . Drobne zabrudzenia to naciapane akryle lajfkolora i rozcierane/zmywane vallejowskim klinerem do mycia aerografu . Miska olejowa pryśnięta czarnym łoszem miga i na to wet efekt od ak . Tłumik to lajfokolorowy zestaw rdzy . Gdzie taki model można kupić ? W Martoli , w Mojehobby i pewnie po ebajach i innych internetach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Ja pierdziuniam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
model11 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Dziękuję za komentarze Zdradź jak to pomalowałeś po kolei warstwy Nic nadzwyczajnego . Ciemna brązowa tamija na żywicę , potem różne odcienie zółtego z tamijuni , gx100 od gunze , łosz olejny miga , mat od gunze . Drobne zabrudzenia to naciapane akryle lajfkolora i rozcierane/zmywane vallejowskim klinerem do mycia aerografu . Miska olejowa pryśnięta czarnym łoszem miga i na to wet efekt od ak . Tłumik to lajfokolorowy zestaw rdzy . Gdzie taki model można kupić ? W Martoli , w Mojehobby i pewnie po ebajach i innych internetach . Takie to przecież proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 30, 2017 Author Share Posted March 30, 2017 Kółka : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 bożo - jak zwykle zaorałeś temat na fulwypasie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Grzesiek, te twoje silniczki to sa prawdziwe dzieła sztuki. Są po prostu przepiękne !!!!!!! Gratuluje Ci talentu !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 No czad! Dwaj go na E7 od Kielc w stronę Krakowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 Dziękuję za komentarze , tymczasem pokolorowałem traktora , rzuciłem gx100 i złoszowałem . Nie wszędzie jeszcze bo czekam na nalepki "katerpilar dizel " i takie tam tabliczki znamionowe : gotowy lemiesz : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts