bazylms Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Tym razem nieco odmienny model. Mimo iż ma niewiele wspólnego z pancerką postanowiłem dać go tutaj aby poznać wasze zdanie. Model to stara Tamiya - Pantera A. Zestaw tak słaby, że miał służyć do różnorakich testów. Ale pewnego dnia wpadłem na szalony pomysł. I tak powstało to coś. Model zwaloryzowany blachami Edka, a figurka to Aurora. Figurka jest zrobiona z metalu i raczej bym powiedział że jest słaba jakościowo. Do tego moje malownanie pozostawia wiele do życzenia, a na dodatek świeci się jak psu .... Przy okazji malowania matem kolejnego modelu jeszcze ją poprawię. No to koniec tej gadki - pora na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Ale masz chłopie pomysły! Super! Zawsze to coś innego niż tylko pzgrau albo DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Czołem! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Ale co to jest? Poza tym że jest to fajnie polepione i efektownie pomalowanie, to chyba nie ten dział. Wsadź to do SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Dałoby się panienkę z lufy zdjąć? No niestety, w lufie jest zainstalowany pręt aby laska nie spadła. ... to chyba nie ten dział. Wsadź to do SF. Tak wiem, ale tam mało kto zagląda. A tutaj przynajmniej jest trochę ludu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 No niestety, w lufie jest zainstalowany pręt aby laska nie spadła. Rozumiem, że to taki rodzaj dildosa Z drugiej strony się nie dziwię bo jest taka natłuszczona/spocona, że bez niego dawno by spadła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Pomysł i wykonanie czołgu mega. Pani prężąca piersi na lufie trochę odstaje poziomem wykonania. Skąd wziąłeś kalki różowej pantery? Też mam w złomie starego Leoparda z Italeri i myślałem go pomalować w taki niekonwencjonalny sposób- coś w stylu pimp my tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Wieki temu zamówiłem w jakieś wytwórni kalek. Wysłałem im wzór i mi wydrukowali. A co do laski to jak znajdę kogoś kto mi ją ładnie pomaluje to chętnie ją "wypożyczę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 W końcu go zrobiłeś, ze 4 lata temu go planowałeś jak pamiętam. Pannienka to pewnie Brytyjka, tego się nie da przemalować żeby wygladała. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 W końcu go zrobiłeś, ze 4 lata temu go planowałeś jak pamiętam.Pannienka to pewnie Brytyjka, tego się nie da przemalować żeby wygladała. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek C. Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Modelik całkiem spoko , ale ta dmuchana lala z "Sex Shopu" to rzeczywiście do poprawki . Trzeba spuścić ( ) powietrze i nadmuchać jeszcze raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Modelik całkiem spoko , ale ta dmuchana lala z "Sex Shopu" to rzeczywiście do poprawki .Trzeba spuścić ( ) powietrze i nadmuchać jeszcze raz . Dobry pasztet nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 hehe, dobre dobre podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Pomysł świetny, wykonanie tez. Kiedyś miałem na oku różowego humvee, ale mi przeszło Element ludzki w postaci panny do wymiany na jakis żywiczny twór, lub do przemalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Kiedyś powiedziałem w odpowiedzi do czepliwych ludzi że jak będę robić sf to kur** pomaluję model na różowo, a Ty dokonałeś tego Model fajnie wykonany czepie się tej baby na lufie która psuję cały efekt, z resztą no jak to baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Mi gąski najbardziej przypadły do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Cieszy fakt że ten żarcik modelarski się podoba. A co laski na lufie to teraz wiecie czemu tak rzadko się w malowanie figurek bawię. Nie moja liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 No Krzyś pojechales po całości. Ciekawie ten róż ci wyszedł. Wszystko elegancko. Pani tylko bym worek narzucil bo troszkę straszy,chociaż sam bym ladniejszej nie wypackal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Popsikaj kobitę matem, to polepszy odbiór, poza tym - grubo. Marzenie porucznika Grubera. Trzeba powiedzieć, że w swoim kuriozalnym malowaniu ma swój realistyczny charakter, po "tęczowych" czołgach chyba z Holandii, nic mnie już nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Miałem na myśli czołg :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 Laska na lufie i marzenie porucznika Grubera? Oj widzę już jego zdegustowaną minę... Porucznik Grüber wolałby chyba Réne z odkrytym torsem wyginającego sie na tej lufie Swoją drogą super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł. Do tego moje malownanie pozostawia wiele do życzenia, a na dodatek świeci się jak psu .... To, że się świeci można to przekuć na miss mokrego podkoszulka tyle, że trochę piany i mokre plamy na pancerzu wypadało by dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 The Pink Panther Strikes Again . Inspektor Clouseau, mający taki sprzęt , ho ,ho, to by się działo . Krzysztof, gratulacje pomysłu, wykonania oraz strony startowej MW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 No no -wymiata Kiedyś na forum Atlis ,powiedział mi ,ze mogę pomalować model na różowo ,jak nie potrafię inaczej.Trochę się zdrzaznilem Jak widać ,inwencja , pomysłowość twórcza i znakomity kunszt modelarski potrafią zrobić CACKO Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Pomimo, iz nie jestem fanem pojazdow sci-fi to rozowa pantera ta mi sie podoba. Ma w sobie cos interesujacego. Fajny kontrast gory z dolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Dzięki koledzy za opinie. Trochę się zdziwiłem, bo nawet nie wiedziałem że model na głównej wylądował. Osobiście uważam że ostatnio w galeriach było dużo lepszych które by na to zasługiwały. Niemniej jednak dziękuję za takie wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi