Flachenty Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Kolejny szybki projekcik bez doktoryzowania się z tematu i po raz kolejny stwierdzam, że 72 to nie dla mnie. Za małe to wszystko ;) Dziś najnowsza wersja Karasia z IBG. Model został uzupełniony tablicą Yaho i śmigłem z Army. A tutaj coś aparat z kolorem ześwirował :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Ładne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Sliczny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Fajny, malowanie spoko, ale obicia przy chodniku takie se. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Za mały? Wygląda jak dużo większy i niech to będzie komplement:) Miły dla oka i w moim preferowanym stylu. Podziały blach wyszły mniej oczobitnie niż w P.42 i chyba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Bombowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Ładny, fajne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Efektowny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Bardzo fajnie zrobiony model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 Dzięki Drobna poprawka, dałem ciała z szachownicami więc trzeba było zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Ładnie wykonany podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Dla mnie świetny. Naprawdę IBG się spisało z tym modelem. Wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Fajny ,malowanie skąd ? Też bym chciał takie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 To jest malowanie z września 1938 z ćwiczeń w Gajach Starobrodzkich na Wołyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Eee tam, małe! W twoim wydaniu Andrzej nawet małe jest piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Malowanie bardzo efektowne. Zaczynam właśnie robić swojego Karasia zakupionego na Babarybie i zastanawiam się nad skopiowaniem pomysłu ;) Mam tylko pytanie, czy masz na ten kamuflaż jakieś kwity? Nigdzie w domenie publicznej nie znalazłem odpowiedniego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi