Flachenty Napisano 2 Listopada 2017 Napisano 2 Listopada 2017 Kolejny szybki projekcik bez doktoryzowania się z tematu i po raz kolejny stwierdzam, że 72 to nie dla mnie. Za małe to wszystko ;) Dziś najnowsza wersja Karasia z IBG. Model został uzupełniony tablicą Yaho i śmigłem z Army. A tutaj coś aparat z kolorem ześwirował :( Cytuj
Mikele Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Fajny, malowanie spoko, ale obicia przy chodniku takie se. Cytuj
letalin Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Za mały? Wygląda jak dużo większy i niech to będzie komplement:) Miły dla oka i w moim preferowanym stylu. Podziały blach wyszły mniej oczobitnie niż w P.42 i chyba lepiej. Cytuj
kowal76 Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Bardzo fajnie zrobiony model. Podoba się. Cytuj
Flachenty Napisano 3 Listopada 2017 Autor Napisano 3 Listopada 2017 Dzięki Drobna poprawka, dałem ciała z szachownicami więc trzeba było zmienić. Cytuj
Cypis Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Dla mnie świetny. Naprawdę IBG się spisało z tym modelem. Wykonanie super. Cytuj
radoslaw6363 Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 Fajny ,malowanie skąd ? Też bym chciał takie ! Cytuj
Flachenty Napisano 5 Listopada 2017 Autor Napisano 5 Listopada 2017 To jest malowanie z września 1938 z ćwiczeń w Gajach Starobrodzkich na Wołyniu. Cytuj
Karol J. Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 Eee tam, małe! W twoim wydaniu Andrzej nawet małe jest piękne! Cytuj
Dudzio Napisano 15 Czerwca 2018 Napisano 15 Czerwca 2018 Malowanie bardzo efektowne. Zaczynam właśnie robić swojego Karasia zakupionego na Babarybie i zastanawiam się nad skopiowaniem pomysłu ;) Mam tylko pytanie, czy masz na ten kamuflaż jakieś kwity? Nigdzie w domenie publicznej nie znalazłem odpowiedniego zdjęcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi