slawek632 Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Coś retro czyli Fiat Mefisto skala 1:12 ITALERI I to wszystko pozdrawiam wszystkich oglądających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Kawał dobrego modelu. Bardzo podobają mi się metaliczne kolory na silniku i lakier- widać że się błyszczy, ale nie ma efektu lustra, czyli mniej więcej tak jak powinno to wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Pięknie wyszło super detale i ładne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Piękny model. Uzyskałeś super efekt starej farby. Nie wiem jak to zrobiłeś, ale patrząc na niego mam wrażenie, że model ma 50 lat. Zupełnie jak zadbane stare samochody w muzeach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senn.makk Napisano 20 Września 2018 Share Napisano 20 Września 2018 Pięknie. Kawał dobrej roboty, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 21 Września 2018 Share Napisano 21 Września 2018 Jest wrażenie "wsiąść jechać" albo bardziej, że kiedyś takie mieli . Jedyne co świadczy ,że to model to podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 21 Września 2018 Autor Share Napisano 21 Września 2018 Dziękuję wszystkim za fajne komentarze, cieszę się że model wam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Września 2018 Super Moderator Share Napisano 21 Września 2018 Bardzo mi się podoba, ten fiat w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Piękny model pięknego samochodu Te fotki sprawiają że aż się chce takiego modelu Gratuluję i życzę kolejnych takich perełek w Twojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Gratulacje! Miły dla oka. Takie skrzyżowanie samolotu myśliwskiego z dorożką.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 ATOMOWY! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Piękny. A napisałbyś coś o malowaniu? Bo widze ze polerowany był wybiórczo chyba, do tego różne lakiery kończące chyba. Rozwiałbyś wątpliowsci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Oczywiście że rozwieję wątpliwości:) Model był pokryty lakierem MRP Super klear 279, polerowanie starałem się zróżnicować i tylko wybrane miejsca miały się nieco swiecic, a dodatkowe zróżnicowanie osiągnąłem poprzez wash na całym modelu i jego odpowiednie wytarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Ładny, gratuluję modelu. Może do kolekcji skusisz się na tego ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Ładny, gratuluję modelu.Może do kolekcji skusisz się na tego ... ? Nie mówię nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 No długo jeszcze będę zbierał roztrzaskaną szczękę z podłogi. Przepiękny! Detale i wykończenie miażdżą. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Model - mistrzostwo świata , śrubki - totalna porażka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Cudo, kocham wszystkie międzywojenne pojazdy, szukaj tam częsciej weny!!! Piękne modele budujesz i ten jest kolejnym arcydziełem,i choć duża skala zdaje się łatwa to jednak z pewnością włożyłeś w niego mase pracy co widać. Sam mam czasem ochote zrobić jakiegoś cywila z tamtego okresu...i kiedyś to się stanie zapewne. Jedyne co mi się w tym modelu nie podoba to … szatanistyczna jego nazwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 choć duża skala zdaje się łatwa Właśnie powoli zbliżam się do końca budowy Tyrrella 003 z Tamiyi w 1/12 i uwierz mi, ta skala nie jest wcale łatwa. Zwłaszcza gdy zaczynasz wchodzić w detale pominięte w pudełku, a potem zaczyna się dorabianie i kombinowanie żeby to jakoś wszystko upchać i dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi