Super_Hans Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 Nie pisze się "rzecz jasna" tylko "w rzeczy samej" hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Marca 2020 Autor Share Napisano 4 Marca 2020 Teraz, Super_Hans napisał: Nie pisze się "rzecz jasna" tylko "w rzeczy samej" hahaha A no tak, zapomniałem, nowe standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Kolejna partia nowych bajerów i nowy pantograf Będzie się działo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 bez komentarza nie no musze ekstra czy to samodzielnie trawione czy jakis zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Dzięki, dzięki. Projektuje i daje do trawienia. W zasadzie to wszystko co trawione na tej dioramie to sam projektowałem. Bez tego nigdy bym tej dioramy nie ukończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 A powiedz cos więcej w czym projektujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Projektuje w Corelu. Wersja chyba bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 I robisz taki płaski projekt czy jest jakaś specyfikacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Rysujesz płaski projekt, z uwzględnieniem miejsc gdzie blaszka ma się zginąć lub gdzie ma być wytrawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 +50 do respektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) Wungiel na furmance i Stach Paluch z ziomkami musi być..... Edytowane 14 Marca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Jan Paluch z ziomkami Znaczy się Johann Finger mit Kameraden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Marca 2020 Autor Share Napisano 15 Marca 2020 No jak mogłoby nie być Palucha z ziomkami? Pierwsze dwa fronty kamienic zrobione. Pozostało jeszcze wykonać 8 frontów kamienic i trzy od strony zaplecza. Dodatkowo muszę wykonać z hipsu dachy kamienic, tak więc jeszcze sporo roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Zostałeś przodownikiem pracy w dzierganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 A będzie ciuchcia i semafory zdalnie sterowane? A tak poważnie to podziwiam, że masz ochotę na budowanie tej całej otoczki, i trzeba przyznać, że wyglada fajnie. Do tego tylko szkoda, że Graf nie będzie tak jak tam stał, czyli kolejny szkopski nonsensowny projekt. Lotniskowiec sobie wymyslili. Ale oczywiście rozumiem konwencję budowy dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 15 Marca 2020 Autor Share Napisano 15 Marca 2020 Semafory nie, ale myślałem o świecących latarniach Szczerze, to Ci powiem, że tak naprawdę mi się nie chce, ale ciiiii no ale poszło to już za daleko i trzeba skończyć. Patrząc na to, jak to wyglądało w rzeczywistości, to oczywiście powinienem zrobić Grafa takiego jak tam stał, ale tak podobało mi się to kamo z WoWsa, że nie mogłem się powstrzymać! Drugi raz z pewnością nie zabrałbym się za zrobienie czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Marca 2020 Autor Share Napisano 17 Marca 2020 Na razie składam do kupy dwie pierwsze kamienice. Udało się zrobić dachy, nawet jeden pomalować. Jak już uda mi się pomalować drugi dach, to prysnę oba lakierem i zacznę zabawę z olejami i pigmentami, by je trochę usyfić Fotki robione na szybko, więc z góry przepraszam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 o prosze pana,... mnie sie wydaje ze ty sciemniasz ze to 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Mieszkałbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Super_Hans napisał: Mieszkałbym! Pawle, związku z tym, że jestem głównym wykonawcą i deweloperem, przewidziałem dla nas 5 mieszkań 120 m2 Zapraszam do rezerwacji i kupna mieszkań na pięknym osiedlu "Apartamenty Zeppelina" Dostępne mieszkania w przedziale 80-120m2. Cena za m2 od 14000 zł (20 zł w skali 1/700). Zapraszam do rezerwacji Edytowane 18 Marca 2020 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 A hipoteka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 3 minuty temu, laskonogi napisał: A hipoteka jest ? Ależ oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Niemiecki inwestor, polski wykonawca ... Nie brzmi źle, może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Hmmm ale jak Ty teraz firanki powklejasz w te okna od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Marca 2020 Autor Share Napisano 18 Marca 2020 56 minut temu, Messer napisał: Hmmm ale jak Ty teraz firanki powklejasz w te okna od wewnątrz Firanki? Was ist das??? Początkowo miały być, ale doszedłem do wniosku, że czasami mniej znaczy lepiej. W ostatniej kamienicy w tym ciągu będą witryny sklepowe i tam okna są dużo większe, tak więc tam już coś wykombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi