Pxxx Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Nie no stary, kanały buduj publika radzi a wie co mówi bo z nie jednego pieca chleb jadła . Proponuje raz jeszcze pomyśleć, że jest to 1/700. Czyli 700 razy mniejsze, to tak jakby ktoś chciał jeszcze doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Myślę iż spokojnie możesz sprzedać projekty corela w opakowaniu " ulica do wytrawienai" ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Marca 2020 Autor Share Napisano 26 Marca 2020 35 minut temu, M.A.V. napisał: PRIMA SORT !! ja bym tylko jednak pociemnił wnętrze żeby była jednak imitacja dziury Dzieki !! Oczywiście będzie przyciemnione, bo jest to spokojnie do zrobienia 29 minut temu, Piotras napisał: Nie no stary, kanały buduj publika radzi a wie co mówi bo z nie jednego pieca chleb jadła . Proponuje raz jeszcze pomyśleć, że jest to 1/700. Czyli 700 razy mniejsze, to tak jakby ktoś chciał jeszcze doradzić. Czasami mam wrażenie, że ludzie o tym zapominają albo po prostu przeceniają moje umiejętności. Idąc za wszystkimi radami i pomysłami, to za chwilę osiągnę lepszy detal niż przy 1/72 A tym czasem diorama prezentuje się tak Bedzie trzeba kupić jakiś aparat, bo telefonem to nie robota. 11 minut temu, laskonogi napisał: Myślę iż spokojnie możesz sprzedać projekty corela w opakowaniu " ulica do wytrawienai" ekstra Ale to nie będą tanie rzeczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 Gdzie szFed ja sie pytam, no gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 2 godziny temu, chudyhunter napisał: Ale to nie będą tanie rzeczy No ja myślę ... Ale będą zniżki za like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Marca 2020 Share Napisano 26 Marca 2020 (edytowane) 18 minut temu, Szydercza Gała napisał: Gdzie szFed ja sie pytam, no gdzie??? Jeszcze w jikeJi... Edytowane 26 Marca 2020 przez donalyah00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Marca 2020 Autor Share Napisano 27 Marca 2020 Dajta chopy spokój mi z tym SzFedem Zabrałem się w końcu za Grafa. Powoli umieszczam siatki własnego projektu, bo te zestawowe nawet nie przypominały siatek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 W końcu jest statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 Graf sie praktycznie kończy, ale niestety dałem chyba ciała. Dopiero jak zrobiłem anteny i postawiłem do na dioramie, uświadomiłem sobie, że anteny w porcie chyba powinny być podniesione No debil, normalnie, debil Jutro chyba zabiorę się za naprawę tego błędu. A tym czasem kilka fotek, jak to teraz wygląda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Zostaw, ćwiczono też alarmy dla załogi i ludzie w porcie nie wiedzieli o co chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 I właśnie to jest pomysł, który mi już też podsunięto. Dam ma dole łódź, kolesia z chorągiewkami, kilku na górze i będzie dobrze. Przynajmniej coś będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Nie tylko ćwiczono raf też na niego polował a dzięki takiemu ustawieniu anten alt. przeciwlotnicza miała łatwiej Nie przesadzaj z tymi detalami bo tu ludzie robią też inne skale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 8 godzin temu, Adamo722 napisał: Zostaw, ćwiczono też alarmy dla załogi i ludzie w porcie nie wiedzieli o co chodzi:)y Godzinę temu, unicaunica napisał: Nie tylko ćwiczono raf też na niego polował a dzięki takiemu ustawieniu anten alt. przeciwlotnicza miała łatwiej Przekonaliście mnie Godzinę temu, unicaunica napisał: Nie przesadzaj z tymi detalami bo tu ludzie robią też inne skale Spokojnie, robię tylko tyle ile jestem w stanie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Powiedz jak to robisz ze masz makro w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Marca 2020 Autor Share Napisano 29 Marca 2020 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Powiedz jak to robisz ze masz makro w oczach Jak to robię? Gdybyś nosił takie okulary, to też byś widział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Mialem takie ale zrobily sie za slabe i na kieliszki przerobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2020 W warsztacie pojawiła się mała przerwa, ale ostatnio trochę ruszyłem do przodu. Doszły cztery nowe kamienice, a wcześniejsze zyskały dachy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 Oczy bolą od wpatrywania się w te cudeńka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2020 3 minuty temu, Forest napisał: Oczy bolą od wpatrywania się w te cudeńka... Haha dzięki Gdyby mnie bolały oczy, to byłbym zadowolony. Mnie to już zaczyna od tego boleć głowa. Dwa lata pracy, a nawet nie jestem w stanie powiedzieć kiedy to skończę Jedno jest pewne. Nawet najdrobniejsza pierdoła którą wykonam, przybliża mnie do końca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Drogi Mariuszu - fakty są takie, iż widzę przed Tobą świetlana przyszłość jako czołowego dewelopera A.D.2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 łał zaje fajnie to wychodzi a zbliżenie na płotek mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Pewnie już drugi raz się za takie coś nie weźmiesz. Miasto wymiata, a to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2020 15 minut temu, bazylms napisał: Pewnie już drugi raz się za takie coś nie weźmiesz. Miasto wymiata, a to jeszcze nie koniec. No właśnie nie wiem... Chyba zabiorę się za to 2 godziny temu, laskonogi napisał: łał zaje fajnie to wychodzi a zbliżenie na płotek mistrzostwo Oj ta, nie jest źle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Ja to już zapomnialem jak wygląda zeppelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 .....że szFeda nie FspomnEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi