bazylms Napisano 17 Maja 2019 Autor Share Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) Zdejmowanie było zdecydowanie łatwiejsze niż nakładanie, udalo mi się urwać tylko dwa małe elementy - te małe "nakrętki". A to tylko ze względu na brak doświadczenia. Potem już się nauczyłem jak przy delikatnych elementach to zdejmować i było ok. Edytowane 17 Maja 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Jakieś jasne te kolorki ci wyszły. Ale całość prezentuje się zacnie. Po olejach chyba to trochę ściemnieje.. Edytowane 26 Maja 2019 przez marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Już dostał sido I trochę ściemniało. I jak piszesz, po olejach jeszcze będzie ciemnej. Tak przy okazji tej pasty do maskowania. Przy nakładaniu sido w miejscach gdzie było maskowanie sido jakoś nie chciało się "trzymać". Podejrzewam że jakiś nalot (choć nie widoczny) musiał tam zostać. Dopiero czwarta warstwa siadła. Następnym razem może najpierw dam sido a potem będę maskował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 a jak wyglądał ten sido, który nie "siadł"? Nie śmiej się ale wcześniej tego nie obserwowałem u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Nie to nie wina sido. Na zielonym kładł się tak jak zawsze. Z tego piaskowego jakby splywał - coś jak olej na patelni teflonowej. Ta pasta maskującą chyba zostawia taką tłustą powłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 Coś tam malujemy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Lutego 2020 Share Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2020 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Krzychu malowanie ladne ale sam w sobie ten czolg jest poprostu brzydki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Mnie się podoba i czołg i malowanko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 9 godzin temu, kzugaj napisał: Krzychu malowanie ladne ale sam w sobie ten czolg jest poprostu brzydki Brzydkie czołgi są piękne! A to malowanie sprawia, że przypomina mi nieco bezdomnego ślimaka, co jeszcze bardziej potęguje jego brzydotę - więc dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Bardzo mi się podoba wykonanie czołgu. Sam T-28 jest na tyle brzydką i nietypową konstrukcją, że wygląda bardzo interesująco. No i na pewno nie jest tak oklepany jak T-34 czy inne KW czy ISy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2020 Autor Share Napisano 1 Marca 2020 Dzięki chłopaki, temu też go kupiłem - ze względu na jego przydotę i unikalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Pięknie ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 Piękna robota. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Obrzuciłem go błotem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 No i ładnie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 45 minut temu, bazylms napisał: Obrzuciłem go błotem Oo ty czorcie, a żeś ściemniał, że podobno brudzić nie umiesz Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2020 He, he dobrze że jakoś się to widzi. A przy okazji ktoś wie jak powinny być pomalowane tylne światła? One są podobnie dzielone jak w Shermanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Coraz ciekawiej zaczyna to wyglądać, życia nabiera. Przewidujesz do niego jakąś podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Jednak coś dzieje. I do tego dobrze się dzieje Widzę Krzysiek, że warsztaty wyciągają ci się w lata tak jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Dzięki. Marcin, ten wyjątkowo bo jeszcze po drodze kilka projektów wyskoczyło. Ale koniec już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Czołem! Pojazd upaćkany tak jak lubię, czyli bez przesady. Syfu umiarkowana ilość, detal pozostał. Działaj dalej Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 ładnie czekam na kolejne etapy^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Bardzo spoko to wygląda.model żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi