Grzes Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 7 godzin temu, bart207skw napisał: A gdzie można ją kupić? Ja kupiłem na pikniku lotniczym w Mińsku Mazowieckim. Spróbuj zapytać u źródła: http://www.fhlp.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 10:12, TopGunFan napisał: Niestety żeby nie było tak różowo to po dokładniejszym obejrzeniu znalazłem coś takiego praktycznie każdy przezroczysty element ma taką "skazę". No i sama przejrzystość tych elementów pozostawia wg mnie wiele do życzenia mam ten sam feler w dwóch modelach- wygląda jak fabryczny babol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 (edytowane) to zmatowienie jest wewnatrz materialu? Edytowane 19 Października 2022 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TopGunFan Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 53 minuty temu, BRAVO112 napisał: to zmatowienie jest wewnatrz materialu? Niestety tak. Szlifierka nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 no to tak jak napisalem - forma i odlew z Epodexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Mój wylądował. Ładny, fajny i u mnie też jest ten "mróz" na oszkleniu ale tylko na drzwiach przesuwnych i nie razi aż tak mocno. Może to kwestia pod jakim kątem sie patrzy, ale fakt że jest to babolek produkcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 no to nic, tylko reklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Wrzucam porównanie kadłubów modeli w-3. Tak mnie wczoraj naszło aby sprawdzić. Od góry: aswer, bilmodel, broplan, ajm/mirage. Trzy są w sumie tak samo długie. tylko Bilmodel jest krótszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Nigdy nie widziałem Brolplana. Fajne porównanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Fajny materiał dla dociekliwych! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 1 godzinę temu, kret69 napisał: Nigdy nie widziałem Brolplana. Fajne porównanie. Broplan ma też anakondę. Ale jej nie mam. Na tą chwilę to jedyny dostępny kadłub sokoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Dotarł i do mnie pierwszy z zakontraktowanych Sokołów. Szybka ze skazą, ale powiem Wam tak: jeszcze kilka lat (a nawet miesięcy) temu, niejeden z nas brałby model w ciemno, nawet z taką wadą. Jak dla mnie, nie jest to problem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TopGunFan Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 26 minut temu, Grzes napisał: Dotarł i do mnie pierwszy z zakontraktowanych Sokołów. Szybka ze skazą, ale powiem Wam tak: jeszcze kilka lat (a nawet miesięcy) temu, niejeden z nas brałby model w ciemno, nawet z taką wadą. Jak dla mnie, nie jest to problem. Ja też nie mam zamiaru lamentować z tego powodu. Cieszę się że w końcu go zrobili i z niecierpliwością czekam na następne wersje. Miejmy nadzieję że w następnych poprawią te elementy. Dobrze że to Answer bo jak byłby to produkt AH to by się dopiero działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 No pewnie, że by się działo, jedna strona by mieszała model z błotem po całości, a druga strona by udowadniała, że to imitacja zaparowanej szyby w oryginale, no wiecie kiedy maszyna rano stoi na lotnisku i rosa podchodzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Jestem pewien, że są świadomi tego babola i będą się starali coś z tym zrobić w następnych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Panowie, ale jest jeszcze jedna istotna kwestia. Wiecie co Answer robi tym Sokołem? Otwiera oczy niedowiarkom. Patrzcie, mówią, to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo! Zatem ten model może budzić nadzieję, że jednak taki Bies, Casa czy inna Wilga też w końcu powstaną! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Casa- nawet ja bym kupił, lubię transportowce. Wilga też chyba latała w obcych barwach, więc rynek potencjalnie szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 7 minut temu, giberes napisał: Wilga też chyba latała w obcych barwach No, w prawie 30 państwach, ale ciii... wracajmy do Sokoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Mój wygląda tak. Ostatnie zdjęcia to porównania z AJ i Bilmodel. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Jest w instrukcji pokazane ile balastu i gdzie go wetknąć, żeby stał na czterech kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Casa jest już na pudełku, na fejsie answer odpowiada w komentarzach, że kolejne wersje W-3 będą bardzo niedługo (do końca tego roku). CASA chyba coś przebąkiwali o początku 23r. Także jest nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Casę trzeba bo ma konfigurację MEDEVAC. Znaczy trzeba sobie wystrugać ale przynajmniej będzie w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 4 godziny temu, letalin napisał: Jest w instrukcji pokazane ile balastu i gdzie go wetknąć, żeby stał na czterech kołach? nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Melduję że pozycja została zamówiona w wersji cywilnej. Ciekawe że cena w niezależnym sklepie internetowym jest ciut niższa niż na stronie Answer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 Pewnie po zalogowaniu zgodzisz się na jakiś program lojalnościowy i dostaniesz kilka % rabatu i wszystko się wyrówna. AH tak robi (robiła), dostajesz 5% za zgody na newsletter, Ty się cieszysz, że taniej, a w sklepach niezależnych taka cena jest cały czas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi