chudyhunter Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) Minął prawie rok od rozpoczęcia warsztatu, była walka z kolorami, ale w końcu udało się zakończyć prace. Początkowo plan był na osadzenie Księcia w wodzie, ale doszedłem do wniosku, że do póki nie zrobię wody, która mnie zadowoli, to wody nie będzie. Może kiedyś jeszcze pomyślę o tym by wrzucić go na wodę, ale to bardzo odległe plany, tak więc na razie będzie spoczywać na podstawce. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez chudyhunter rozdzielczość zdjęcia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 6 minut temu, chudyhunter napisał: była walka z kolorami Oj była... Ale teraz już nie powiesz ze kupiłeś szaro-beżowe buty.. Tylko że są w kolorze Ms4. A może jednak Ms3? A Księciu petarda! Z resztą jak zwykle ostatnio. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Klasa. Piękny model , gabarytowo to już ozdoba domu lub biura prezesa. Jak udało ci się zrobić równy "uskok" w olinowaniu między masztami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Mucha nie siada kolego. Żeby coś tak drobnego ogarnąć na takim poziomie to już trzeba mieć w łapach trochę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Lipca 2019 Autor Share Napisano 4 Lipca 2019 Na szczęście zestaw kolorów Royal Navy firmy AK zrobił robotę. Zloty, zrobiłem to z nici elastycznej. Najpierw zrobiłem olinowanie poziome. Następnie na równe kawałki pociąłem olinowanie pionowe, które przykleiłem najpierw do modelu, a następnie do olinowania górnego. Po tym wszystkim przyszła pora to naciągnąć. Tutaj użyłem żarzącej się wykałaczki, którą przykładem pojedynczo do każdej pionowej nici by ją naciągnąć. Delikatna robota, dwa razy zrąbałem, ale się udało Monster3, umiejętności jakieś są, ale trzeba je stale rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 No co to dużo mówić, kolejny zajesty model Ci wyszedł. Z taką jakością i tempem budowy awansujesz na pierwszego speca od tych mikrusów. Szkoda trochę że te załoganty takie plaskawe, chyba czas sięgnąć do świnki i odwiedzić stronę braci za wschodniej granicy Cieszy fakt że wkoncu coś się ryszyło w naszym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Bueno, mucho bueno Mariusz, wIncYJ nam takich CZeba, ku HFale CesarstFa Olej wodę, szkoda chować dobrą podwodną robotę. Myślę że spokojnie możesz przyjąć tytuł Cezara siedemsetki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Piękny. Jak takie cuda robisz w tej skali to ciekawe jakby wyglądało coś większego. Gratki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lipca 2019 Autor Share Napisano 5 Lipca 2019 W większej skali przewiduje jedynie powrócić do Titanica. Nerwy na tyle opadły, że myślę o nim od jakiegoś czasu, a i umiejętności poszły na tyle do przodu, że może wkrótce się za niego zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Jest kozak, będzie możliwość obejrzenia na żywo na jakimś konkursie/festiwalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Lipca 2019 Autor Share Napisano 8 Lipca 2019 23 minuty temu, Pilut napisał: Jest kozak, będzie możliwość obejrzenia na żywo na jakimś konkursie/festiwalu? 20-21 lipca będę w Chełmży, więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin_PL Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Fajna robota , fajny efekt zużycia , ale please zrób wodę , bo ten fajny efekt psuje ta wypolerowana podstawka z tymi dwiema metalowymi kolumienkami . Wg mnie jedno do drugiego nie za bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 46 minut temu, Merlin_PL napisał: Wg mnie jedno do drugiego nie za bardzo pasuje Jak dla mnie to właśnie ta minimalistyczny podstawka daje przyjemny kontrapunkt dla styranego kadłuba. Poza tym jak inaczej chciałbyś pokazać ten kadłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin_PL Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 do linii wodnej na wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 (edytowane) genialny model. Wygląda na porządną 350-siątke. Fantastyczny malunek i detal. Bardzo realistyczny, i wyważony. Ja jestem oczarowany tym modelem. BRAWO. Edytowane 13 Lipca 2019 przez spiton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Lipca 2019 Autor Share Napisano 13 Lipca 2019 Dzięki spiton podejrzewam, że w tym Flajhołku jest więcej części niż w 350kach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Zdecydowanie poziom estetyczny i detaliczny nie odpowiedni do skali pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Radzę posłuchać opinii i zbudować coś dużego.Piękny model,patynka na poziomie mistrzowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Lipca 2019 Autor Share Napisano 14 Lipca 2019 Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie za miłe słowa! 18 minut temu, zoltan1 napisał: Radzę posłuchać opinii i zbudować coś dużego.Piękny model,patynka na poziomie mistrzowskim. Co jakiś czas nachodzą mnie takie myśli, by zrobić coś w 350, ale już mam problem z postawieniem 700ek w mieszkaniu. Chyba trzeba dorobić więcej półek O pancernikach w 350ce mogę zapomniec, ale może zrobię coś mniejszego np. jakiś lekki krążownik albo niszczyciel. W każdym razie w najbliższym czasie nic większego nie przewiduje. Może jedynie Titanic 1/400 o którym wcześniej pisałem, ale ciężko mi powiedzieć kiedy powrócę do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Hej, czy mógłbyś reuploadować zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Dudzio napisał: Hej, czy mógłbyś reuploadować zdjęcia? Mówisz masz Edytowane 21 Stycznia 2023 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Jakoś go nie widziałem ale spoko jest na czy oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Cieszę się, że się upomniałem o zdjęcia bo model wygląda super Zestaw farb to był AK Royal Navy Camouflages 1 czy AK Royal Navy Camouflages 2? Kurde, widzę że oba i tak niedostępne w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Dudzio napisał: Zestaw farb to był AK Royal Navy Camouflages 1 czy AK Royal Navy Camouflages 2? Kurde, widzę że oba i tak niedostępne w sklepach A Lifecolory mogą być ? Są dostępne w Martoli: https://www.martola.com.pl/pl2681/produkty58939/royal_navy_wwii_eastern_approach_early_war_22ml_x_ https://www.martola.com.pl/pl2681/produkty58940/royal_navy_wwii_western_approach_late_war_22ml_x_6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi