chudyhunter Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 Renderów z gry ciąg dalszy Muszę jeszcze popracować nad fotkami, bo coś słabo wychodzą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Obserwuję cicho Wasze postępy cały czas ale teraz już nie wytrzymałem - wygląda to niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 Fantastyczny. Az szkoda go w tej wodzie topić. Mogłeś sobie chociaż opcje na mocowanie do podstawki zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 12 minut temu, bazylms napisał: Fantastyczny. Az szkoda go w tej wodzie topić. Mogłeś sobie chociaż opcje na mocowanie do podstawki zrobić. Spoko Krzychu, mocowanie się ogarnie. Od początku miałem plan, by zrobić dwie galerie, jedna na podstawce, a druga z wodą. Oczywiście wszystko zależy jak wyjdzie dno, bo jeśli wyjdzie słabo, to będzie galeria tylko z wodą 58 minut temu, Woit napisał: Obserwuję cicho Wasze postępy cały czas ale teraz już nie wytrzymałem - wygląda to niesamowicie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 W takiej wodzie nie szkoda tak na marginesie trafi go czy nie ta torpeda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 17 minut temu, unicaunica napisał: W takiej wodzie nie szkoda tak na marginesie trafi go czy nie ta torpeda? 6 czerwca 1944 roku Minazuki został zatopiony przez amerykański okręt podwodny USS Harder. Tak więc trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, chudyhunter napisał: 6 czerwca 1944 roku Minazuki został zatopiony przez amerykański okręt podwodny USS Harder. Tak więc trafi chudyhunter - nie chciałbym wyjść na jakiegoś nawiedzonego ortodoksa ale okręty podwodne to moja działka więc się przyczepie... Fakty trochę mi zgrzytają z tą podstawką.... Dealey atakował go z wyrzutni rufowych, gdy niszczyciel gonił go idąc jego śladem po mieniącym się w świetle księżyca kilwaterze (był późny wieczór). Harder uciekał przed eskortą konwoju początkowo na powierzchni potem Dealey zanurzył okręt i po lekkim zwrocie z wyhamowaniem, z głębokości peryskopowej, wystrzelił trzy torpedy gdy niszczyciel skrócił dystans: pierwsza przeszła przed dziobem, druga trafiła w okolicach mostka, a trzecia dokończyła dzieła zniszczenia przełamując "japończyka" na pół. Część rufowa została dosłownie rozerwana przez zapas zgromadzonych i przygotowanych do użycia bomb głębinowych. Tak więc wracając do meritum - kąt uderzenia poprawny ale ślad torpedy zupełnie odwrotnie i powinien iść od dziobu ! EDIT - jeszcze się upewniłem i sprawdziłem to dokładnie - było jak napisałem wyżej Edytowane 7 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 No i DUPA, wszystko do kibla Może wsadź go w podstawkę tyłem do przodu. Mam nadzieję że pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 7 Maja 2020 Share Napisano 7 Maja 2020 tyłem do przodu czy przodem do tyłu ewentulanie tyłem na tył bez róznicy ... jest zajefajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 albo masztem w dół… też będzie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Maja 2020 Autor Share Napisano 8 Maja 2020 Albo zostawię jak jest i też będzie odwrotnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 oj tam oj tam.... ja to myślałem że to jakaś zupełnie inna sytuacja - np z kwietnia 1944 i jakiś nieudany atak lotniczy (bo kilwater świadczy że był unik).... Ale jak to ma być moment zatopienia to będzie SF - sorry że zepsułem koncepcję bo podstawka i łajba rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Maja 2020 Autor Share Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Dobra, zamalowane, wymalowanie i teraz powinno być zgodnie z historią Pierwsza torpeda przeszła przed dziobem, a druga w dziób. Teraz lakier i pianka. Mam nadzieję, że teraz będzie trochę mniejsze SF Edytowane 9 Maja 2020 przez chudyhunter 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 WOW!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 tera jest pieruńsko richtig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 doskonale dobrze trzymając się stonowanej retoryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Maja 2020 Share Napisano 12 Maja 2020 Żeby nie było, sie robi sie. Taki jeden, pamiętam, obiecywał kiedyś jakieś wyrzutnie torped..... dobrze że Rejnbołowe są ładne, bo jakos nic nie dostałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Maja 2020 Share Napisano 12 Maja 2020 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Żeby nie było, sie robi sie. i znów będzie świecił nam tu tymi korkami a cieniowanie pewnie znowu będzie w dechę, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Maja 2020 Autor Share Napisano 12 Maja 2020 Tee Laskonogi, jak tak Twój Mutsuki? Coś widzę że przez kwarantanne, jakoś Mutsuki się roztył i przybrał postać Fushimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Maja 2020 Share Napisano 12 Maja 2020 Tia no faktycznie to fushimi się dzieje, bardziej mnie niepokoju że jak patrzę na to mutsuki i oglądamy co wy z tym robicie to wyraźnie mi mina rzednie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Maja 2020 Share Napisano 12 Maja 2020 Te wczesne to jakimi lancami szCZelały? Innymi słowy, będziesz sam rzeźbił czy jakiś aftermaket toczony szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Maja 2020 Share Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Wczesne SZCZelały takimY lancami Pawle: bENdEM skarczował, ponieważ i tak nie jest mi potrzebna cała, a głównie jej przodek Edytowane 13 Maja 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Maja 2020 Share Napisano 13 Maja 2020 Kominiarz wpadł na chwilę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Maja 2020 Share Napisano 13 Maja 2020 Zna się chłop na robocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 13 Maja 2020 Share Napisano 13 Maja 2020 Piękne rzeczy robicie. U mnie zmieniło się tyle, że gdy doczekałem się w końcu na ShelfOddity to mnie moja firma zawaliła robotą. Wszystko leży rozgrzebane i nie mam teraz czasu się za to zabrać. Eeeech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi