Cypis Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października W dniu 3.10.2025 o 13:32, mirage3 napisał: SWORD zapowiada na październik 72156 JRF Goose ponoć model mocno "dopieszczono" w szczegóły i poprawiono jakość oszklenia względem pierwotnego wydania. szczegóły zawartości ramek , szału nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października (edytowane) 8 minut temu, Cypis napisał: szczegóły zawartości ramek , szału nie ma Ale za to jaki potencjał! Edytowane 7 Października przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października 15 godzin temu, HKK napisał: U mnie też nie ma. Peter Oakley w swojej recenzji na YT (zresztą entuzjastycznej) również bezskutecznie szukał. Wreszcie pojawiła się online: https://www.facebook.com/100078906617912/posts/pfbid02SdzZdmbzbvb4dRrLmvavuDt1aAR5qs5WFr4VAdS6ECpU7Gk74WpPkKKXhC2RBLZHl/?app=fbl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Godzinę temu, Cypis napisał: szczegóły zawartości ramek , szału nie ma jakościowo zupełnie jak niedawny Gosling od KP...... Godzinę temu, socjo1 napisał: Ale za to jaki potencjał! no ba ! dlatego kupię sobie ze trzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Czwartek o 12:22 Share Napisano Czwartek o 12:22 W dniu 5.10.2025 o 21:24, Xmen napisał: Był do kupienia w Szczecinie. ja się zaopatrzyłem tam w sokoły w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Czwartek o 13:29 Share Napisano Czwartek o 13:29 w lutym 2026 Fine Molds wypuści nowy wariant F-4 , F-4C Phantom II «Wolf Pack 1967» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Czwartek o 13:56 Share Napisano Czwartek o 13:56 25 minut temu, Cypis napisał: w lutym 2026 Fine Molds wypuści nowy wariant F-4 , F-4C Phantom II «Wolf Pack 1967» Chłopie, on już dawno jest w sprzedaży. https://www.hobbysta.pl/fine-molds-72846/us-air-force-jet-fighter-f-4c-wolf-pack-1967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Czwartek o 14:23 Share Napisano Czwartek o 14:23 Zamawiac juz mozna Tigercaty. Znalazłem zdjecia wyprasek Jak widac bedą maski, i aby zrobić zrobić inne wersje, trzeba będzie się bawić w chirurga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Czwartek o 15:51 Share Napisano Czwartek o 15:51 (edytowane) 1 godzinę temu, Moses napisał: Zamawiac juz mozna Tigercaty. Znalazłem zdjecia wyprasek Jak widac bedą maski, i aby zrobić zrobić inne wersje, trzeba będzie się bawić w chirurga Na edeju były wszystkie zapowiadane wersję do kupienia. Samych żywic czy też wydruków nie widziałem w sprzedaży, niemniej leżała połówka kadłuba z szoferka i wneką nlg z żywicy/wydruku. Chyba były też silniki i jakieś inne dodatki. Tylko ogarnąłem wzrokiem stoisko. To spory samolot. Edytowane Czwartek o 15:54 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Czwartek o 16:01 Share Napisano Czwartek o 16:01 silniki i koła z 3D tez są do zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Piątek o 15:44 Share Napisano Piątek o 15:44 W dniu 7.10.2025 o 20:45, mirage3 napisał: Kolejną Śmieciarka do kolekcji. Rzadko kiedy narzekam, w zasadzie nigdy, na takie rzeczy jak cena, ale no kurde, grubo pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 17:13 Share Napisano Piątek o 17:13 Godzinę temu, Moses napisał: Rzadko kiedy narzekam, w zasadzie nigdy, na takie rzeczy jak cena, ale no kurde, grubo pojechali Ja bym poczekał popaczał może jakaś promka się napatoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi