Cypis Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października W dniu 3.10.2025 o 13:32, mirage3 napisał: SWORD zapowiada na październik 72156 JRF Goose ponoć model mocno "dopieszczono" w szczegóły i poprawiono jakość oszklenia względem pierwotnego wydania. szczegóły zawartości ramek , szału nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października (edytowane) 8 minut temu, Cypis napisał: szczegóły zawartości ramek , szału nie ma Ale za to jaki potencjał! Edytowane 7 Października przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października 15 godzin temu, HKK napisał: U mnie też nie ma. Peter Oakley w swojej recenzji na YT (zresztą entuzjastycznej) również bezskutecznie szukał. Wreszcie pojawiła się online: https://www.facebook.com/100078906617912/posts/pfbid02SdzZdmbzbvb4dRrLmvavuDt1aAR5qs5WFr4VAdS6ECpU7Gk74WpPkKKXhC2RBLZHl/?app=fbl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Godzinę temu, Cypis napisał: szczegóły zawartości ramek , szału nie ma jakościowo zupełnie jak niedawny Gosling od KP...... Godzinę temu, socjo1 napisał: Ale za to jaki potencjał! no ba ! dlatego kupię sobie ze trzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października W dniu 5.10.2025 o 21:24, Xmen napisał: Był do kupienia w Szczecinie. ja się zaopatrzyłem tam w sokoły w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października w lutym 2026 Fine Molds wypuści nowy wariant F-4 , F-4C Phantom II «Wolf Pack 1967» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października 25 minut temu, Cypis napisał: w lutym 2026 Fine Molds wypuści nowy wariant F-4 , F-4C Phantom II «Wolf Pack 1967» Chłopie, on już dawno jest w sprzedaży. https://www.hobbysta.pl/fine-molds-72846/us-air-force-jet-fighter-f-4c-wolf-pack-1967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października Zamawiac juz mozna Tigercaty. Znalazłem zdjecia wyprasek Jak widac bedą maski, i aby zrobić zrobić inne wersje, trzeba będzie się bawić w chirurga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Moses napisał: Zamawiac juz mozna Tigercaty. Znalazłem zdjecia wyprasek Jak widac bedą maski, i aby zrobić zrobić inne wersje, trzeba będzie się bawić w chirurga Na edeju były wszystkie zapowiadane wersję do kupienia. Samych żywic czy też wydruków nie widziałem w sprzedaży, niemniej leżała połówka kadłuba z szoferka i wneką nlg z żywicy/wydruku. Chyba były też silniki i jakieś inne dodatki. Tylko ogarnąłem wzrokiem stoisko. To spory samolot. Edytowane 9 Października przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października silniki i koła z 3D tez są do zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października W dniu 7.10.2025 o 20:45, mirage3 napisał: Kolejną Śmieciarka do kolekcji. Rzadko kiedy narzekam, w zasadzie nigdy, na takie rzeczy jak cena, ale no kurde, grubo pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Godzinę temu, Moses napisał: Rzadko kiedy narzekam, w zasadzie nigdy, na takie rzeczy jak cena, ale no kurde, grubo pojechali Ja bym poczekał popaczał może jakaś promka się napatoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 11:01 Share Napisano Środa o 11:01 Lato się skończyło a komary...tfu... Mosquito dalej jakieś lata. Airfix kolejny model Mosquito. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Środa o 12:18 Share Napisano Środa o 12:18 W dniu 10.10.2025 o 17:44, Moses napisał: Rzadko kiedy narzekam, w zasadzie nigdy, na takie rzeczy jak cena, ale no kurde, grubo pojechali Monogram to miał we ofercie swej . Chyba mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano Środa o 12:31 Share Napisano Środa o 12:31 Godzinę temu, mirage3 napisał: Lato się skończyło a komary...tfu... Mosquito dalej jakieś lata. Airfix kolejny model Mosquito. Ciekawe wersje, pudełkowy TA719 wisi pod dachem hangaru w muzeum RAF w Duxford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Środa o 13:46 Share Napisano Środa o 13:46 W dniu 6.10.2025 o 08:25, Grzes napisał: W sklepie Answera 139,00 Zna ktoś plany Answera na kolejne pudełka? Będzie zapowiadany przez Karaya chorwacki bombowiec? Będą inne polskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Środa o 14:17 Share Napisano Środa o 14:17 1 godzinę temu, em napisał: Monogram to miał we ofercie swej . Chyba mam.. W kooperacji z Revellem i Matchboxem chyba. Z Drugiej strony aby zdobyć właśnie ten model, plus do tego ewentualne dodatko, to już się robi też spory piniondz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Środa o 15:57 Share Napisano Środa o 15:57 2 godziny temu, letalin napisał: Będzie zapowiadany przez Karaya chorwacki bombowiec? Będą inne polskie? Gdzieś pisali że będą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 19:51 Share Napisano Środa o 19:51 (edytowane) 6 godzin temu, letalin napisał: Będą inne polskie? W pudle są 4 polskie, więc już na dzień dobry jest w czym wybierać. Tu więcej pisałem o poszczególnych Edytowane Środa o 20:21 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Wypuszczony, oczywiście z ogromną ilością dostępnych dodatków: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu 4 godziny temu, Matys napisał: Wypuszczony, oczywiście z ogromną ilością dostępnych dodatków: ta ilość dodatków to dramat. kupie tylko jedna sztuka dla wersji na pływakach. a same wypraski jakoś mocno nie różnią się od tych z hellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu W dniu 8.09.2025 o 22:54, mirage3 napisał: Kolejne fajne tematy od LF Models. ...oraz Muzikanta ... i jeszcze (chyba w 1/72, bo skali nie podają) ...oraz wiele, wiele innych: https://www.modelarovo.cz/kovozavody-prostejov-info-o-modelech-v-priprave-4q-2025-1q-2026/ Jeśli, coś już było wcześniej lub nie ta skala, to przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 44 minuty temu, Soris napisał: ...oraz Muzikanta Świeża dostawa mydła u Muzikanta była, do każdych stu kostek paczka gwoździ gratis. I ładne boxarty dla zamydlenia oczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 43 minuty temu, barszczo napisał: Świeża dostawa mydła u Muzikanta była, do każdych stu kostek paczka gwoździ gratis. I ładne boxarty dla zamydlenia oczu . prosze nie szkalować, i nie szerzyć takich pomówien gdyż Cytat Nasza firma nie uniknęła pojawienia się nowych technologii 3D – budownictwa, druku 3D, frezowania metalu – formowania certalnego, cóż… uczymy się, to wymaga czasu, nie wszystko zawsze się uda… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu (edytowane) Te wiele innych to m.in. DH 9A Halberstadt CL II Halberstadt CL IV Edytowane 13 godzin temu przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi