Moses Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Kto wreszcie spełni moje marzenie? Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 (edytowane) 34 minuty temu, Moses napisał: O matko! Andrzej, ale ci z tego szczęścia poszło w gabaryt. Normalnie półtorej prezydenta Edytowane 2 Stycznia 2020 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Ciekawe, czy będzie z plusem za czeskie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Bardzo wątpliwe. DreamModel raczej nie słynie z różnorodności malowań w pudełku, a i Czesi jeszcze ich nie mają. Ale myślę, że można liczyć na jakiś przepak w czeskich barwach za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Liczę ze to wogóle w Polsce będzie dostepne, bo firma dla mnie kompletnie egzotyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 DreamModel robi sporo dodatków do modeli, takiej bym powiedział przeciętnej jakości, ale modeli też mają trochę w ofercie,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 7 godzin temu, Moses napisał: Kolejny? Academy - czyli przeryty stary frog z lat 60tych Hasegawa od dawna nie dostepna Admirał - shortrun dla odwaznych Airfix - któremu się na brzuszku spuchlo, i który notabene nie dostepny Faktycznie, zatrzesienie modeli Jest jeszcze bardzo przyjemny i poprawny wymiarowo Hobby Boss . Mam dwa sklejone, to wiem o czym mówie ,-) .No i AZ Model ( nie wiem czy nie pomyliłem nazwy firmy) Ale faktycznie ten samolot ma szczęście do karykatur. Academy to straszna karykatura,ale Airfix również ,_)) No ale dla normalnego klijenta wygląda to tak, że Wildcatów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Spiton, tyle że HB to Easy Kit, z wieoma uproszczeniami, a AzModel to właśnie Admiral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 DreamModel powinien być dostępny na Martoli, ich dotychczasowe wypusty się tam znalazły. Przynajmniej jeśli chodzi o modele, dodatków rzaczej nie sprowadzają. Do tej pory wydali Dauphina i jego pochodne (jak Panther czy chiński Z-9) i J-20. J-20 mam w składziku i wygląda szczerze mówiąc przeciętnie - nie jest zły, ale do współczesnego standardu mu sporo brakuje. Ale na pewno wygląda na coś z czego można zrobić przyzwoity model, więc jest AH-1Z też powinien być okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 No to ja już zacieram ręce, jaki by nie był to i tak dobrze że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Nie jest źle, tym bardziej bez alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 Moses, oddychaj. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 Airfix 2020 (nowe formy): - Bristol Beaufort Mk.I (A04021) - Spitfire Mk.Vc (A02018) - Vulcan B.2 (A12011) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 9 minut temu, caughtinthemiddle napisał: Airfix 2020 (nowe formy): - Bristol Beaufort Mk.I (A04021) - Vulcan B.2 (A12011) i dodatkowo dla Vulcana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 Ja się pytam gdzie jest Buccaneer S2B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 A S2C nie moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Nie może. Chcę S2B z operacji Granby z gołą babą na nosie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Niektórzy już budują, a inni marzą żeby kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 W dniu 3.01.2020 o 20:27, Matys napisał: Ja się pytam gdzie jest Buccaneer S2B. Też ma być w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 W dniu 2.01.2020 o 08:11, Moses napisał: Kolejny? Academy - czyli przeryty stary frog z lat 60tych Hasegawa od dawna nie dostepna Admirał - shortrun dla odwaznych Airfix - któremu się na brzuszku spuchlo, i który notabene nie dostepny Faktycznie, zatrzesienie modeli Airfix raczej dostępny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 4 godziny temu, kopernik napisał: Airfix raczej dostępny ... No tak średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 Na allegro od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 14 godzin temu, _OldMan_ napisał: Niektórzy już budują, a inni marzą żeby kupić. Nooo.... ja sie nie mogę doczekać !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 6 Stycznia 2020 Share Napisano 6 Stycznia 2020 https://www.scalemates.com/kits/airfix-a04021-bristol-beaufort-mki--1260478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi