Skocz do zawartości

Nowości lotnicze w skali 1/72

Solo

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, Kolekcjoner WP napisał:

Ja nadal czekam na wznowienie Fairey Battle z Airfixa. Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują i wydadzą nowy model

Azur-Frrom ma swojego Battle'a wreszcie w tym roku wydać. 

• Like 1

Godzinę temu, Kolekcjoner WP napisał:

Ja nadal czekam na wznowienie Fairey Battle z Airfixa. Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują i wydadzą nowy model

Boxart Fairey Battle 259 Airfix

Na toto nie ma co czekać, czar wspomnień a po otwarciu rozczarowanie jak z Defiantem...

Tak jak napisał filipsg - całą nadzieja w Azur-Frrom 

A co do Tigermoth-a - no pojechali, cena jak za 2pak, składałem go parę lat temu, dobry model choć nie rewelacyjny, ponad 50pln to daleka przesada za tego malucha

Edytowane przez wuwumaster

23 godziny temu, slawbo napisał:

Co tam stara. Mina dzieci jest bezcenna.  😆

Tak - czyli okej, na starszego nie ma co liczyć... Może jakaś terapia jakaś pomoże...

42 minuty temu, lord_karton napisał:

No i co z tego?

Nic ! Kup sobie ten rzekomo nowy model i wtedy zadaj to pytanie. Po prostu wskazałem odrobinkę nieprawdziwą informację. A co do dostępności, to po prostu zaskoczyli mnie taką ilością dotyczącą "nowego modelu".

• Confused 1

3 godziny temu, kopernik napisał:

Nic ! Kup sobie ten rzekomo nowy model i wtedy zadaj to pytanie. Po prostu wskazałem odrobinkę nieprawdziwą informację. A co do dostępności, to po prostu zaskoczyli mnie taką ilością dotyczącą "nowego modelu".

Sugerujesz, że sklep pod przykrywką nowych modeli sprzedaje "używki" z drugiej ręki?

Edytowane przez Wojtu204

3 godziny temu, kopernik napisał:

Nic !

Jak "nic" to chyba wszystko w porządku :mrgreen:.

W razie czego to zadałem pytanie o dostępność i koszty wysyłki zagranicznej (bo obecnie nie mieszkam nad Wartą), ale odpowiedzi pewnie dostanę najwcześniej w poniedziałek. Dam ci znać co ustaliłem. Miłego.

Panowie nie dorabianie teorii, sklep musi pisać "nowy" żeby nie było wątpliwości czy komis czy zaczęty itd, to w kontekście stricte towaru - nikt nie pisze że new tool...

Miłego dnia!

ww

Edytowane przez wuwumaster
  • Like 1
  • Thanks 1

Jak już jesteśmy przy handlu. Czy ktoś widział kiedyś jakąś reklamę plastikowych modeli? Nie w gazecie modelarskiej tylko w zwykłych mediach? Oczywiście oprócz DeAgostini. Reklama dźwignią handlu. Chyba nawet modele cywilne by sie bardziej nadawały do niej a nie te militarystyczne.

23 godziny temu, kopernik napisał:

I dowiadujemy się, że jest to "nowy model ..." . Dostępne 2 szt.

1 r.jpg

I jest to tylko iluzja, bo moje zamówienie od 3 miesięcy ma status "Zamówione u dostawcy" 😞

• Like 1