Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Ja nadal czekam na wznowienie Fairey Battle z Airfixa. Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują i wydadzą nowy model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Fajna cena... Ja swojego kupiłem za 27 zł kilka lat temu... a zgaduję, że zmienią tylko kalki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 57 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Ja nadal czekam na wznowienie Fairey Battle z Airfixa. Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują i wydadzą nowy model Azur-Frrom ma swojego Battle'a wreszcie w tym roku wydać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Kolekcjoner WP napisał: Ja nadal czekam na wznowienie Fairey Battle z Airfixa. Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują i wydadzą nowy model Na toto nie ma co czekać, czar wspomnień a po otwarciu rozczarowanie jak z Defiantem... Tak jak napisał filipsg - całą nadzieja w Azur-Frrom A co do Tigermoth-a - no pojechali, cena jak za 2pak, składałem go parę lat temu, dobry model choć nie rewelacyjny, ponad 50pln to daleka przesada za tego malucha Edytowane 11 Stycznia przez wuwumaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Chyba, że Muzykant, Arma Hobby, albo IBG się w końcu zlitują jeszcze byl przeciez z MPM-u... ( gdzies tam w szafie lezy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Godzinę temu, filipsg napisał: Azur-Frrom ma swojego Battle'a wreszcie w tym roku wydać. Chyba poprawiają babole, które wyszły po pierwszych wtryskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia A ja od airfixa nadal czekam na wznowienie zeszłorocznej zapowiedzi czyli rotodyne. Czekam też na wznowienie bristola bo to jedyny jego model na rynku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 9 godzin temu, bart207skw napisał: A ja od airfixa nadal czekam na wznowienie zeszłorocznej zapowiedzi czyli rotodyne. Tego: https://uk.airfix.com/products/fairey-rotodyne-a04002v ? To jest dostępne od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, lord_karton napisał: Tego: https://uk.airfix.com/products/fairey-rotodyne-a04002v ? To jest dostępne od roku. Ale nie w PL, przynajmniej nigdzie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 3 minuty temu, bart207skw napisał: Ale nie w PL 30 sekund później: https://www.banzaisf.ig.pl/airfixwojskowe?wid=3854&func=productPage&pid=8362 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 23 godziny temu, slawbo napisał: Co tam stara. Mina dzieci jest bezcenna. Tak - czyli okej, na starszego nie ma co liczyć... Może jakaś terapia jakaś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia W sprawie FIAT G.50. Dostałem informację, że Muzikant będzie pakował Fly. Te same wypraski, co dziś są w AML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 2 godziny temu, lord_karton napisał: 30 sekund później: https://www.banzaisf.ig.pl/airfixwojskowe?wid=3854&func=productPage&pid=8362 dzięki za info. akurat z tego sklepu nie korzystałem. trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 7 godzin temu, lord_karton napisał: 30 sekund później: https://www.banzaisf.ig.pl/airfixwojskowe?wid=3854&func=productPage&pid=8362 I dowiadujemy się, że jest to "nowy model ..." . Dostępne 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 26 minut temu, kopernik napisał: I dowiadujemy się, że jest to "nowy model ..." . Dostępne 2 szt. No i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 42 minuty temu, lord_karton napisał: No i co z tego? Nic ! Kup sobie ten rzekomo nowy model i wtedy zadaj to pytanie. Po prostu wskazałem odrobinkę nieprawdziwą informację. A co do dostępności, to po prostu zaskoczyli mnie taką ilością dotyczącą "nowego modelu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia tyle tylko, ze jest to skala 1:76 albo 1:78.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, kopernik napisał: Nic ! Kup sobie ten rzekomo nowy model i wtedy zadaj to pytanie. Po prostu wskazałem odrobinkę nieprawdziwą informację. A co do dostępności, to po prostu zaskoczyli mnie taką ilością dotyczącą "nowego modelu". Sugerujesz, że sklep pod przykrywką nowych modeli sprzedaje "używki" z drugiej ręki? Edytowane 12 Stycznia przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 3 godziny temu, kopernik napisał: Nic ! Jak "nic" to chyba wszystko w porządku . W razie czego to zadałem pytanie o dostępność i koszty wysyłki zagranicznej (bo obecnie nie mieszkam nad Wartą), ale odpowiedzi pewnie dostanę najwcześniej w poniedziałek. Dam ci znać co ustaliłem. Miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Panowie nie dorabianie teorii, sklep musi pisać "nowy" żeby nie było wątpliwości czy komis czy zaczęty itd, to w kontekście stricte towaru - nikt nie pisze że new tool... Miłego dnia! ww Edytowane 13 Stycznia przez wuwumaster 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Jak już jesteśmy przy handlu. Czy ktoś widział kiedyś jakąś reklamę plastikowych modeli? Nie w gazecie modelarskiej tylko w zwykłych mediach? Oczywiście oprócz DeAgostini. Reklama dźwignią handlu. Chyba nawet modele cywilne by sie bardziej nadawały do niej a nie te militarystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 23 godziny temu, kopernik napisał: I dowiadujemy się, że jest to "nowy model ..." . Dostępne 2 szt. I jest to tylko iluzja, bo moje zamówienie od 3 miesięcy ma status "Zamówione u dostawcy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia czy Revell i Airfix sprzedaja te same wypraski Rotodyne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 30 minut temu, BRAVO112 napisał: czy Revell i Airfix sprzedaja te same wypraski Rotodyne? nie, to inne zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi