BRAVO112 Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada widzial to ktos juz? dzisiaj w Utrecht za 12 Eu zestaw : blaszka i naklejki 3D firmy Mikrodesign ( Rosja ) byly rozne w skalach 1:72, 48 i 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada 9 godzin temu, BRAVO112 napisał: widzial to ktos juz? Spróbuj tutaj https://www.banzaisf.ig.pl/microdesign?func=productPage&wid=2184&pid=5557&cid=&prid= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada 12 godzin temu, BRAVO112 napisał: widzial to ktos juz? dzisiaj w Utrecht za 12 Eu zestaw : blaszka i naklejki 3D firmy Mikrodesign ( Rosja ) byly rozne w skalach 1:72, 48 i 35 Jeśli pytasz ogólnie o producenta, to mam od nich blaszki do Su-39 - detal jest chyba trochę subtelniejszy od Eduarda, a sama blaszka cieńsza i bardziej miękka. Naklejek 3D nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Takie cóś na Allegro Obstawiam przepak ZTS Plastyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Oczywiscie ze tak, jakby ktoś robil nową Iskrę to by internety o tym bardzo głośno krzyczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Tą Iskrę sprzedaje sklep Akkura - oni mają tylko przepaki zts-ów itp, także na 100% MasterCraft/zts Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada (edytowane) .... Edytowane 24 Listopada przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Listopada Share Napisano 27 Listopada Academy wraca w pudełku Wolfpacka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada Italeri przypomina swój dość leciwy model: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada W dniu 17.11.2024 o 20:32, Xmen napisał: Te Battle są w zapowiedziach na stronie KS model od marca.Wydają je tak samo jak Arma Mustanga D. A jednak już wskoczyły w Martoli jako nowość, do zamawiania Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada 24 minuty temu, wuwumaster napisał: A jednak już wskoczyły w Martoli jako nowość, do zamawiania Pozdr ww Powiem więcej. Już są czy raczej były do kupienia. Jednego mam kupionego w KS Model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada 4 godziny temu, barszczo napisał: Italeri przypomina swój dość leciwy model: Ale kalki nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Listopada Share Napisano 28 Listopada 4 godziny temu, barszczo napisał: Italeri przypomina swój dość leciwy model: Trzeba będzie nabyć. Szkoda, że nie opracowali tego modelu na nowo tylko dołożyli nowe kalki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Black Friday zaatakował promocjami https://www.mojehobby.pl/products/Consolidated-B-24-H-Liberator-New-Tooling-in-2024.html https://www.mojehobby.pl/products/English-Electric-Lightning-F.2A.html https://www.mojehobby.pl/products/Vickers-Valiant-B-PR-K.1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 minuty temu, DobreMzimu napisał: Black Friday zaatakował promocjami https://www.mojehobby.pl/products/Consolidated-B-24-H-Liberator-New-Tooling-in-2024.html Faktycznie solidna promocja! Nie pamiętam kiedy aż tyle oszczędziłem 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada No nie gadaj, ZERO nabrało mocy i masz Zeta taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada (edytowane) 18 godzin temu, barszczo napisał: Italeri przypomina swój dość leciwy model: 13 godzin temu, mig napisał: Trzeba będzie nabyć. Szkoda, że nie opracowali tego modelu na nowo tylko dołożyli nowe kalki. polecam może i leciwy ale z tego co pamiętam to sklejało się go bezproblemowo tym bardziej że chyba jeszcze są do niego dostępne blaszki od WEM EDIT ----------------- W dniu 27.11.2024 o 18:20, barszczo napisał: Academy wraca w pudełku Wolfpacka: warto nadmienić że w tym roku jeszcze wróciła w pudełkach Hobby2000 : Edytowane 29 Listopada przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 godziny temu, Skawinski napisał: Faktycznie solidna promocja! Nie pamiętam kiedy aż tyle oszczędziłem Śmiechy chichy - te % pływają cały tydz, niektóre pozycje w poniedziałek miały -35% a w środę już -5% albo nic, tego B-24 kojarzę że był chyba -25%, ale widać stopniała promocja przez analogię do podłej pogody na zewn : 0st to jeszcze nie mróz, to ciągle na plusie ! Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 godziny temu, wuwumaster napisał: Śmiechy chichy - Niemniej na głównej stronie stoi: "promocja miesiąca - Airfix - 5%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 godziny temu, wuwumaster napisał: Śmiechy chichy - te % pływają cały tydz, niektóre pozycje w poniedziałek miały -35% CASA Answera miała nawet przez chwilę cenę 175 zł i... ... za długo się zastanawiałem i po 3 godzinach wróciła do normalnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 godziny temu, Artek82 napisał: CASA Answera miała nawet przez chwilę cenę 175 zł i... ... za długo się zastanawiałem i po 3 godzinach wróciła do normalnej ceny Widocznie inni się nie zastanawiali, a ilości towaru w promocyjnych cenach są ograniczone Tymczasem IBG droczy się z nami taką zapowiedzią: He 219? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Ale Tu-22 od modelsvita -36% co daje ponad stówkę ustrzeliłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 50 minut temu, paziu napisał: Ale Tu-22 od modelsvita -36% co daje ponad stówkę ustrzeliłem Piękny sukces. Cieszę się razem z tobą. A co do B24 Airfixa to tutaj jest historia jego ceny: https://www.mojehobby.pl/item_avail.php?przedm=60583956&mode=prices¤cy=0&country=355&days_back=180 Przez cały Black Week cena costans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Piękny sukces. Cieszę się razem z tobą. A co do B24 Airfixa to tutaj jest historia jego ceny: https://www.mojehobby.pl/item_avail.php?przedm=60583956&mode=prices¤cy=0&country=355&days_back=180 Przez cały Black Week cena costans Oczywiście znam tą funkcję na stronie, ale widać tam tyle ile algorytm przedstawi, a ja w pon widziałem jakąś promke na tym Liberatorze, może nie była to stała cena tylko pik i dla tego nie ma na wykresie? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada 2 godziny temu, paziu napisał: Ale Tu-22 od modelsvita -36% co daje ponad stówkę ustrzeliłem Nie tylko to można było zakupić, przypuszczalnie w promocji były tylko po 1 szt. Po moim zakupie wszystkie promocje zakupionych modeli się skończyły. Podobnie jest w innych sklepach, kto 1 ten lepszy. -). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi