Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
21 godzin temu, slamacek napisał:

już i tak wyszukuję w necie zdjęć jakichś polowych modyfikacji...

zostaje 1/32

no i w odwodzie jest budowanie całych grup - tylko do tego najpierw nową chałupę musiałbym postawić  

Po co nową chałupę - strych zaadaptuj :D

Napisano

Jesli harriery z kinetica sa po 249 a te 57 to jest netto ( do EU 67,5 €) to jak latwo sobie policzyć okolo 340 pln - u nas vat wyzszy bo 23%

Napisano (edytowane)
W dniu 17.12.2019 o 15:45, Solo napisał:

Hobby Boss zapowiedział w swoim katalogu nowe F/A-18E/F/G:

image.png.cd545fc4d60472e94af1ae9e543921ae.png

Ten superhornet był już jako zapowiedź na QIII 2020. Podejrzewam, że chcieli to zgrać z premierą TopGuna, podobnie jak GWH swojego F-14, którego zapowiadali na koniec wiosny 2020. TG przełożony najpierw na 23.12.2020, a teraz 07.2021.

Edytowane przez Tap-chan
  • Thanks 1
Napisano

@Tap-chanz tego co gdzieś wyczytałem to premiera będzie w kinach i może być przekładana aż kina będą znów otwarte. 

Napisano (edytowane)

Żaden konkurent ani dla Tamki, ani dla Revella. To zupełnie inny samolot i bardzo się cieszę na jego debiut w tej skali. Żeby tak jeszcze A-20 Bostona/Havoca zrobili to by było pięknie, bo walka ze starym AMT i jego klonami to niezły horror.

Edytowane przez barszczo
Napisano

Sorki strzeliłem gafę. Tak to jest jak się w pracy na szybko cos podgląda

Napisano

W Polsce chyba Plastmodel zawsze miał coś dostępnego.

Ja mojego (w pierwszej wersji) zamawiałem na ebay i to jest chyba w tej chwili najpewniejsza opcja.

Napisano

Czy tylko mi ten MiG z box artu wygląda jak by był w NMF? :D

Miałem kupić ale se odpuszczę, zmęczył mnie ten, co go kończę sklejać właśnie.