Mates Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Kilka kolejnych fotek Mengowego Superhorneta. Widzialem zapowiedzi w sklepach za granicą, to coś koło 300 pln wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Godzinę temu, Poziomka napisał: Detal to raczej nie porywa... No nie wiem co niektórych Mister Craft porywa tak więc... Generalnie zapowiada się trochę lepiej jak Hasegawa, ale pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Jestem ciekaw jak będą wyglądały połówki kadłuba. Głównie czy będzie trzeba doklejać skrzydła czy będą jako całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 @Mates wygląda jakby skrzydła były razem z górną połówką kadłuba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) @mirage3i to jest dobra wiadomość! Właściwie całość nie wygląda źle... Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Zawsze sobie powtarzam: Dobry Super Robal nie jest zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 I bedzie to kosztowalo tyle co 3 modele? Wystraczy kupic za kilka dolarow kabine vacu i to zalatwia temat od reki. Przy tej wielkosci elementu to czarno widze stabilność wymiarów odlewów z żywicy i ich spasowanie z resztą modelu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 3 minuty temu, Qz9 napisał: I bedzie to kosztowalo tyle co 3 modele? Wystraczy kupic za kilka dolarow kabine vacu i to zalatwia temat od reki. Przy tej wielkosci elementu to czarno widze stabilność wymiarów odlewów z żywicy i ich spasowanie z resztą modelu... Dokładnie osłona VACU kosztuje około 5 dolców, ale sam kokpit chętnie kupię. Wolałby za to wloty powietrza TP I oraz komory podwozia o osłonie działka M61 czy Pave Tacku nie wspominają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) 25 minut temu, Poziomka napisał: Gdzie ją można kupić? Trzeba szukać na eBay teraz nie ma a za chwilę będzie pełno, sam czekałem szukałem i jak się pojawiły to pyk w aplikacji i mam Edytowane 15 Stycznia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 11 minut temu, Poziomka napisał: Czyli jest ale tak naprawdę to jednak nie ma. Jeśli chodzi o owiewki Squadron to zdaje się że firma zamknęła swoje podwoje (nie wiem czy na zawsze), ale jeśli teraz coś się trafia na eBayu to tylko jakieś przypadkowe sprzedaże modelarzy. Sądzę że ta owiewka w normalnym trybie jest nie do kupienia, więc to co wypuści ResKit, biorąc pod uwagę ich dotychczasowy poziom jakości, jest warto do wzięcia pod uwagę. Ja na pewno kupię. Jak ktoś sprzedaje 20 sztuk to raczej ze skarpety tego nie wyciągnął. Zdajesz sobie sprawę jak dużym elementem jest kapsuła ratunkowa w F-111 ? Do tego i tak muszą zrobić szkło. Przy cenie ok 150zł za model żywica będzie kosztować więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 8 godzin temu, Poziomka napisał: Czyli jest ale tak naprawdę to jednak nie ma. Jeśli chodzi o owiewki Squadron to zdaje się że firma zamknęła swoje podwoje (nie wiem czy na zawsze), ale jeśli teraz coś się trafia na eBayu to tylko jakieś przypadkowe sprzedaże modelarzy. Sądzę że ta owiewka w normalnym trybie jest nie do kupienia, więc to co wypuści ResKit, biorąc pod uwagę ich dotychczasowy poziom jakości, jest warto do wzięcia pod uwagę. Ja na pewno kupię. Ej solo jak tam twoje Tomcaty?? Sprzedałeś czy może w końcu je kleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 @kzugaj do tego też byśmy doszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Suka rozwaliła system... https://www.themodellingnews.com/2021/01/test-kit-dry-fit-review-48th-scale.html?m=1 A do tego: https://m.facebook.com/SP-Model-scale-model-develop-101332735119008 Edytowane 18 Stycznia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Jest ok. Szału nie ma, bo konkurencja na rynku już była całkiem dobra.Właśnie się zastanawiałem, czy robić preorder, bo mi trzeba modeli którymi można gwoździe wbijać, a ten su zdaje się mieć tonę elementów delikatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) No ja to bym się spierał, czy tego szału nie ma Jeśli to się będzie dało jakoś w miarę bezproblemowo poskładać do kupy, to jest to chyba najlepiej opracowany model wtryskowy jaki powstał do tej pory, najbardziej efektowny/dokładny, bogaty w niesamowite detale jak na technologię wtryskową. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 I to mnie martwi, nie było jeszcze odgromnika elektrostatycznego, którego bym nie urwał najpóźniej na etapie lakieru na kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 @arhtus mam podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 Arma Hobby na swojej stronie przedstawiła zdjęcia wyprasek P.11 w "48-emce" http://armahobbynews.pl/blog/2021/01/22/pzl-p-11c-expert-set-1-48-zawartosc-pudelka/?utm_source=implebot&utm_medium=email&utm_campaign=P.11c&utm_term=48-in-box-p.11c&utm_content=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Stycznia 2021 Share Napisano 23 Stycznia 2021 Reskit pokazał zajawkę zestawu do F-111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Hobby 2000 w natarciu wypraski Bronco MiG-15 Może Maciek @caughtinthemiddle coś więcej zapoda Edytowane 24 Stycznia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 To będzie na bazie tego nowego Bronco? Niedawno pojawił się w sklepach, widziałem jakiś inbox, ale może miał ktoś w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, Mates napisał: To będzie na bazie tego nowego Bronco? Niedawno pojawił się w sklepach, widziałem jakiś inbox, ale może miał ktoś w rękach? Również czekam na jakieś poważniejsze rozprawienie w inboxie, niby jest nieźle ale jakoś tak w to nie wierzę w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacus47 Napisano 25 Stycznia 2021 Share Napisano 25 Stycznia 2021 Phantom Tamiya: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 25 Stycznia 2021 Share Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) I to jest info! Swoją drogą, skąd ta wiadomość? Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 25 Stycznia 2021 Share Napisano 25 Stycznia 2021 I jeszcze jedna ciekawa nowość:https://www.italeri.com/uploads/news/AY8p8Mc4VebT1GVJ5SVhR0wRFuvMlyG6nbu5dgSD.pdf F-35B NEW MOULD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi