abtb Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Pora zacząć rzępolić MiG 21 F13, 32 Pułk Obrony Powietrznej, lotnisko Kubinka, ZSRR, 1962r Małe porównanie: Część druga: reszta za tydzień 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Podoba się i to bardzo Czekam na resztę ekipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Srebrnego łoszowałeś którym specyfikiem?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Marca 2020 Autor Share Napisano 7 Marca 2020 2 minuty temu, Grzes napisał: Srebrnego łoszowałeś którym specyfikiem?? Neutral grey Ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Bardzo ciekawie zrobiony.Łoś też taki w sam raz ani za jasny ani za ciemny.Widać też lekkie nie przesadzone zróżnicowanie paneli.Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 No nie powiem, że się nie podoba, bo się podoba. Bardzo fajnie zrobiony i w ogóle. Ale z całej twojej budowanej rodzinki ten ma zdecydowanie najbardziej nudny wybór malowania. Bardziej nudno by było chyba tylko z szachownicą Dobrze, że chociaż pozostałe modele ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Cieszą oko.Gratulacje.Ale F13 ma zbyt wysunięty stożek i wygląda jakoś ,,ni jak ,,z tym wysuniętym klipem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Mimo tego, że : 1. nie podobają mi się Migi 21 2. nie podobają mi się samoloty srebrne to ta 21 ma to "coś" w sobie i przyciąga moje oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Może i malowanie nudne ale podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Super, czyściutko i elegancko !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Przy okazji tematu, pozwolę sobie bez pytania, wrzucić fotkę F-13 z szachownicami i (moim zdaniem) ciekawym pomysłem na urozmaicenie nudnego sreberka... Model wzorowany na eksponacie stojącym w MLP w Krakowie był do obejrzenia w Mińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Pomysł ciekawy, ale można też zrobić z szachownicami kolorowego Jedyny egzemplarz MiG-21F-13 w kamuflażu w polskim lotnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Piękności ależ ten Ołówek jest cudny. Aż wiem do czego zasiądę gdy zlepię japsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Bardzo fajnie wyszedł, choć mogłeś nieco zróżnicować powierzchnię, używając różnych metalizerów. Czym robiłeś wash? Ten egipski ma swoją galerię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Marca 2020 Autor Share Napisano 10 Marca 2020 41 minut temu, GreGG24 napisał: choć mogłeś nieco zróżnicować powierzchnię, używając różnych metalizerów. Poszczególne panele są delikatnie zróżnicowane kolorem MC 0218 (, chyba że coś pomyliłem ale raczej nie) aluminium Gunze 43 minuty temu, GreGG24 napisał: Czym robiłeś wash? W dniu 7.03.2020 o 09:54, abtb napisał: Neutral grey Ak 43 minuty temu, GreGG24 napisał: Ten egipski ma swoją galerię? Jeszce nie, będzie 14 lub 15 marca. Jeden MiG na tydzień wystarczy. Żeby uprzedzić kolejne pytanie PFM będzie miał galerię 21/22.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Fajny, a tak poza tym to każdy Mig cieszy oko me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Nie przepadam za sprzętem radzieckim a więc i przereklamowanym przez komunistyczną propagandę Migiem-21 ale przepadam za amerykańskim F-104 Starfighter i powiem, że ładnie Ci wyszedł. Samolot z zesfawu Italeri/ESCI w malowaniu lotnictwa Jordańskiego. Ciekawostką jest to, że piloci jordańscy przesiadali się na Starfightery nie mając wcześniej do czynienia z odrzutowcami naddźwiękowymi do czynienia. I tu kolejna ciekawostka, jordanskie Statfightery w odróżnieniu do amerykańskich posiadały fotele strzelane klasycznie do góry a nie w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi