Xmen Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Skasuje lub i nie .Nie każdy da stówę za model Army . Oczywiście że model KP zebrał bęcki ale do tej pory był najlepszy bo i Revell i Academy mają więcej baboli.Czy model KP to paździeż? Dla liczynitów pewnie tak.Jednak do złożenia nie jest potrzebne Bóg wie ile szpachlówki, nie trzeba linii odtwarzać pilnikiem i w sumie fajnie się składa. Szkoda więcej pisania.Jesteś fanem MC i nic tego nie zmieni.Będziesz bronił tej firmy do upadłego.Masz do tego prawo tak jak ja mam prawo uważać że to paździeż . Najważniejsze że dają Polskie malowania. Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Moses napisał: KP może i ma błędy merytoryczne, ale można go skleić w miarę bezstresowo i będzie jakoś wyglądał. A co można zrobić z Mustanga MC można spojrzeć na forum w innym temacie Więc oceniasz produkt przez pryzmat użytkownika. Więc nie ma złych modeli tylko ... Nie jestem fanem, ale jak to mówią żyj i pozwól żyć innym... Edytowane 4 Grudnia 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 12 godzin temu, myszaty napisał: Więc nie ma złych modeli tylko ... ...zmarnowany czas... 12 godzin temu, Xmen napisał: Oczywiście że model KP zebrał bęcki ale do tej pory był najlepszy bo i Revell i Academy mają więcej baboli. Sęk w tym, że model KP to bliski 'kuzyn' Revella. Onegdaj na pwm MarCo wskazywał nawet zabawne cechy wspólne pokroju skopiowania wady wtrysku z oryginału. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez caughtinthemiddle 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Nowy majitel KP pan Muzykant robi modele w akordzie. Co z tego wychodzi - widzimy wszyscy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Niech robi!!! Jak najwięcej!!! Nie miałbym delfinka we wtrysku! Im więcej wypustów na rynku tym większa konkurencja, a co za tym idzie też zwiększa się odsetek modeli klasy premium dla ,, sztuki wysokiej", takie ludziki jak ja mają co podziwiać i czym się zachwycać na wystawach, a potem w pocie czoła, oparach thinnera i pyle szpachlowym rżnąć i rzezać z obłędem w oczach te wszystkie mistercrafty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, BRAVO112 napisał: Nowy majitel KP pan Muzykant robi modele w akordzie. Co z tego wychodzi - widzimy wszyscy znalazł metodę, poznał środowisko i docelowego klienta. Uznał, że "wariatów" jest dość, żeby sprzedać wszystko, co on, "Człowiek Orkiestra" wymyśli Wygrywa też tematami, których nikt nie ruszał. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez letalin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 11 godzin temu, letalin napisał: znalazł metodę, poznał środowisko i docelowego klienta. Uznał, że "wariatów" jest dość, żeby sprzedać wszystko, co on, "Człowiek Orkiestra" wymyśli Wygrywa też tematami, których nikt nie ruszał. masz racje. Ale. Na Alpha Jeta wielu czekalo i sie doczekali. Nie mialem modelu w rekach, ale juz zdjecia z netu go skreslily ( moje zdanie ) . Czekam na jakas konkretniejsza ocene z IPMS albp pana KFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 23:29, Kolekcjoner WP napisał: BREJKING NJUS Black Hawk i Mi-24 to Italeri. Pożyczam zdjęcia kalkomanii ze strony Polskie Modele na fb: Dla porównania kalki do Mi 24 za 20 zł. Nie znam produktów tej firmy, ale przynajmniej śmigło piszą przez "Ś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 (edytowane) 40 model Italeri +20 dobre kalki Jak nic trzeba brac Mistercrapa za 60+ zł noooo Edytowane 6 Grudnia 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Grudnia 2021 Share Napisano 6 Grudnia 2021 4 minuty temu, Moses napisał: Jak nic trzeba brac Mistercrapa za 60+ zł noooo I to bez zastanowienia.Sam się zastanawiam żeby kupić ze dwie sztuki.Choćby dla kalkomanii.Chodzą słuchy że są dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2021 Co do kalek Vinci nie trzeba dodatkowo reklamować. Najwyższy poziom... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 Amiot 143 przepak Heller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 W dniu 24.12.2021 o 00:47, kopernik napisał: Amiot 143 przepak Heller Ten nowy layout pudełek Mister Crafta podoba mi się. Coś nowego i innego w ofercie tej firmy. Miejmy nadzieję, że wypraski tego modelu nie będą tak powykrzywiane jak wypraski modelu Mirage IIIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 30 Grudnia 2021 przez KayFranz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 Katalog Mastercrafta 2001/2002 znaleziony w moich archiwach. Wrzucam na prośbę kolegi @Kolekcjoner WP 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 48 minut temu, Grzes napisał: Katalog Mastercrafta 2001/2002 znaleziony w moich archiwach. Wrzucam na prośbę kolegi @Kolekcjoner WP Ciekawa musisz spora oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Grzes napisał: Katalog Mastercrafta 2001/2002 znaleziony w moich archiwach. Wrzucam na prośbę kolegi @Kolekcjoner WP Jest na tej liście kilka modeli, których teraz nawet KP i Smer nie przepakowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2022 Share Napisano 3 Stycznia 2022 20 lat im zajęło objadanie się z Italeri aby pakować UH-60. Ciekawe ile czasu zajmie ugadanie F-15, Horneta i Apacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 9 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Ciekawa musisz spora oferta. Kurde, brzmi jak tłumaczenie translatora co najmniej z Sotho południowego 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Szczególnie to: 18 godzin temu, Moses napisał: 20 lat im zajęło objadanie się z Italeri aby pakować UH-60.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 A myślisz ze z Włochami jak sie negocjuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 2 minuty temu, Moses napisał: A myślisz ze z Włochami jak sie negocjuje? Ale, że przy misce z makaronem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 46 minut temu, Moses napisał: A myślisz ze z Włochami jak sie negocjuje? A skąd ja biedny żuczek mam wiedzić jak się z Włochami negocjuje, kaj ja pp italiańsku oczień płocho Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Slawek_26869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Slawek_26869 napisał: kaj ja pp italiańsku oczień płocho Mamma mija ,no no , no aldente . Jednocześnie należy złożyć kciuk i drugi palec i machać . Dopóki Włoch nie powie -"si si". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi