Kolekcjoner WP Posted March 17 Share Posted March 17 Zapowiedź mojego kolejnego mistercrafta. Oczywiście będzie polonik z 800 sqdr NAS. Prawdopodobnie będzie taki. Ewentualnie bez litery H. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted March 18 Share Posted March 18 7 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Zapowiedź mojego kolejnego mistercrafta. Oczywiście będzie polonik z 800 sqdr NAS. Prawdopodobnie będzie taki. Ewentualnie bez litery H. Model czeskiej firmy Vista.Kiedyś robiłem i większych problemów nie było. Mógłbyś coś więcej napisać o związkach z polskimi pilotami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolekcjoner WP Posted March 18 Share Posted March 18 3 godziny temu, Xmen napisał: Model czeskiej firmy Vista.Kiedyś robiłem i większych problemów nie było. Mógłbyś coś więcej napisać o związkach z polskimi pilotami. Model wygląda zdecydowanie lepiej niż niejeden Heller, którego skleiłem. A odnośnie związków z Polakami, to szerzej opiszę to w wątku warsztatowym. Ale tu wspomnę, że Polacy latali jako członkowie załóg Fulmarów na HMS Furious. Mam na to kwity i mam ich zdjęcia, którymi podzielił się ze mną modelarz z Anglii. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floki Posted April 4 Share Posted April 4 Startuję z nowym modelem: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolekcjoner WP Posted April 4 Share Posted April 4 18 minut temu, Floki napisał: Startuję z nowym modelem: Powodzenia w budowie. Model był bardzo przyjemny w budowie. Pamiętaj, aby go dobrze dociążyć z przodu. Uważaj jedynie na podwozie, bo jest delikatne. Moja relacja: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floki Posted April 4 Share Posted April 4 7 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Powodzenia w budowie. Model był bardzo przyjemny w budowie. Pamiętaj, aby go dobrze dociążyć z przodu. Uważaj jedynie na podwozie, bo jest delikatne. Moja relacja: Dzięki. Nie omieszkam podejrzeć tego i owego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts