MarcinWSS Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć! Modelik nieco wymagający - żółty to chyba najgorzej kryjący kolor Konwencja : czyścioch z muzeum. Zapraszam do konstruktywnej krytyki. Z drugiej strony.. jak ktoś chce przyhejtować - również zapraszam Edytowane 21 Grudnia 2020 przez MarcinWSS 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Potwierdzam zdanie kolegów,przydało by się może troszeczkę śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Mi podoba się taki czysty, dobry odpoczynek dla oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Jekyll Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 Piękna miniatura prześlicznego samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 Mnie się też podoba tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Ładny. Takie kolorowe papużki tylko czyściutkie. Edytowane 23 Grudnia 2020 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 Podoba mi się, choć przy tym poziomie wykonawczym można było spokojnie pogodzić zaplanowaną muzealną czystość z realizmem. Dosłownie kilka drobiazgów jak np matowe i lekko spiłowane opony, nieco podrasowany silnik. Jest ładny z nieco zawyżoną dawką słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 28 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2020 Chyba macie rację.. Nad oponami popracuję, a i delikatna obróbka silnika też nie zaszkodzi. Dzienx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toke Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Bardzo efektownie się prezentuje, brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Nawet eksponaty muzealne nie są idealnie czyste. Zazwyczaj gdzieś pod nimi jest pojemnik do którego skapuje sobie jakiś płyn. Także delikatne ślady eksploatacji można smiolo dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 2 minuty temu, kzugaj napisał: Nawet eksponaty muzealne nie są idealnie czyste W Polsce to wyglądają jak ze złomowiska.Zwłaszcza te co stoją pod chmurką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 bardzo fajnie wyszedł mi ten samolot będzie się zawsze kojarzył z serialem JAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Ładnie i czysto zrobiony model. Podoba mi się taka koncepcja. 1 minutę temu, M.A.V. napisał: mi ten samolot będzie się zawsze kojarzył z serialem JAG Mi jednak kojarzy się z czymś innym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, abtb napisał: Mi jednak kojarzy się z czymś innym Ale masz perwersyjne skojarzenia. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 Fajny czyścioch, jak się składało, ma jakieś miejsca na ktore trzeba zwrócić szczególną uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 W dniu 21.12.2020 o 20:56, MarcinWSS napisał: przyhejtować - również zapraszam Mówisz-masz!Słaby jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2021 Yeah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi