Kon_Bar Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Jastrząb w dwóch tomach skok na kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Każdy orze jak może. 9 minut temu, Kon_Bar napisał: skok na kasę To jak skomentować ceny w sklepie Kagero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 1 godzinę temu, tomaszzt napisał: Na stronie Stratusa jeszcze tego nie ma, może ślepy jestem.... Skąd ta i formacja ? Najpewniej z 2giej strony okładki najowszej publikacji (wczoraj zanabyłem Hawka) Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 1 godzinę temu, tomaszzt napisał: Na stronie Stratusa jeszcze tego nie ma, może ślepy jestem.... Skąd ta i formacja ? Z PW 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Już wiem, dalekosiężne plany. Podobno autor już 2 lata nad tym pracuje i końca nie widać. Info bezpośrednio z wydawnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca https://www.martola.com.pl/vdata/_obrazki/militaria/mar%5B233669%5D_image_000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca (edytowane) https://www.martola.com.pl/vdata/_obrazki/militaria/mar[233669]_image_000.jpg Edytowane 22 Marca przez hamp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Przykra wiadomość dla miłośników lotnictwa polskiego we Francji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca A dopiero co wyszedł PW44 z p.Belcarzem jako jednym z współautorów... Smutny dzień, duża strata, RIP [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca W dniu 20.03.2024 o 12:35, Kon_Bar napisał: Jastrząb w dwóch tomach skok na kasę Mig-29 tez byl w dwóch a nawet 3 tomach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Może nie wszyscy widzieli : "140 kolorowych zdjec, kolorowe schematy malowan i kalkomanie w trzech skalach do wszystkich "Tygrysow" wlacznie z polskimi napisami eksploatacyjnymi." Cena ok 120zł. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 10 minut temu, kopernik napisał: Publikacja warta polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 29 minut temu, kopernik napisał: Może nie wszyscy widzieli : "140 kolorowych zdjec, kolorowe schematy malowan i kalkomanie w trzech skalach do wszystkich "Tygrysow" wlacznie z polskimi napisami eksploatacyjnymi." Cena ok 120zł. Do kupienia w ... ( byłbym wdzięczny za info) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Martola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Jest już dostępny tom II „Niemieckie samoloty wojskowe w lotnictwie polskim 1918-1924” . Cena ok 150zł z wysyłką. Lada dzień ma być dostępna również przez Allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 40 minut temu, kopernik napisał: Jest już dostępny tom II „Niemieckie samoloty wojskowe w lotnictwie polskim 1918-1924” . Cena ok 150zł z wysyłką. Lada dzień ma być dostępna również przez Allegro. Już zamówiony i opłacony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Teraz, Slawek_26869 napisał: Już zamówiony i opłacony I nie podzielił się Kolega informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 10 minut temu, kopernik napisał: I nie podzielił się Kolega informacją No nie zdążyłem, Kolega mnie wypierwszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 1 minutę temu, Slawek_26869 napisał: No nie zdążyłem, Kolega mnie wypierwszył Ale wrażeniami proszę się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 1 minutę temu, kopernik napisał: Ale wrażeniami proszę się podzielić Ale to pewno dopiero po niedzieli wpadnie w łapki, co do zawartości to ho ho trochę zejdzie kolejka dłuuuuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Tom II „Niemieckie samoloty wojskowe w lotnictwie polskim 1918-1924” jest już na allegro: https://allegro.pl/oferta/niemieckie-samoloty-wojskowe-w-lotnictwie-polskim-1918-1924-tom-ii-15453926379 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Ciekawe, czy to to sławetne, węższe wydanie, czy już docelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Teraz, arhtus napisał: Ciekawe, czy to to sławetne, węższe wydanie, czy już docelowe. "docelowego" nie będzie (no chyba że autorzy zdecydują się na drugie wydanie, tak jak w przypadku tomu pierwszego) To jest "sławetne, węższe wydanie" - autorzy na FB poinformowali że postanowili puścić książki w lud takie jakie są, zamiast użerania się z drukarnią i oddania całego nakładu na przemiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Oj to szkoda mimo, że to drobnostka, to posiadając pierwszy tom, jakiś taki mały smuteczek jest, tym bardziej, że miejmy nadzieję pojawią się kolejne tomy i fajnie by było mieć całą serię w jednakowym formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Już mam. Bardzo fajna pozycja, warta swojej ceny. Mam trochę niedosytu z powodu małej ilości kolorowych sylwetek, ale to co jest, jest super. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi