bożo wpożo Napisano 19 Czerwca 2021 Share Napisano 19 Czerwca 2021 W tym odcinku Star 25 długi od forumowego Marcina . Uczta dla lutownicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2021 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 zatkało.... Jak się to lutuje? Pytam o stopień uciążliwości. ( z kwasem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 szaleństwo szacuneczek za wprawną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 25 Czerwca 2021 Share Napisano 25 Czerwca 2021 Szacun! Zazdroszczę umiejętności. Ja tam wymiękam przy kilku elementach fototrawionych łapanych na CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2021 Dzięki Panowie . Lutowanie uważam za łatwiejsze niż klejenie - przyzwoity topnik w żelu i idzie jak złoto . Nic potem nie odpada i solidnie trzyma . Tymczasem działam z szoferką : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Pełna brawura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 10 godzin temu, bożo wpożo napisał: Lutowanie uważam za łatwiejsze niż klejenie - przyzwoity topnik w żelu i idzie jak złoto Jeśli można wiedzieć - jaki to topnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 No fajoska blacharka z tym lutowaniem. Czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 28 Czerwca 2021 Share Napisano 28 Czerwca 2021 Cudowności. Świetny model i takież wykonanie. Czapki z głów! Stosujesz osobno topnik, osobno cynę? Masz jakieś ulubione? Jakieś polecasz? Próbowałem z pastą do lutowania, ale mimo szczelnego zamknięcia szybko mi wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Lipca 2021 Share Napisano 2 Lipca 2021 Kolejny rewelacyjny projekt. Jakie malowanie przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Lipca 2021 Autor Share Napisano 3 Lipca 2021 Dzięki za komentarze . Topnika którego używam to Kester - ale nie jest już dostępny nigdzie pewnikiem ze względu na jakiś toksyczny skład . Dobry jest choćby poczciwi Bisan ( biała barwa ) z castormy czy tam obi albo na przykład MOB-39 . Markuz - kolorków jeszcze nie wymyśliłem , ale będzie zapewne z oznaczeniami jakiegoś peerelowskiego przedsiębiorstwa . Tymczasem skleciłem skrzynię ładunkową i mała przymiarka : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 4 Lipca 2021 Share Napisano 4 Lipca 2021 Witam, skrzynia taka jakaś za krótka , będzie hds? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Wygląda super. Ciekaw jestem co tam będzie między budą a skrzynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Samowyładowywacz, czy jak się to zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Lipca 2021 Autor Share Napisano 13 Lipca 2021 Oczywiście skrzynia nie jest krótsza przypadkowo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Oooo, bardzo piękne- jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Rewe kurde lacja, czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 13 Lipca 2021 Share Napisano 13 Lipca 2021 to już jest level master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Kocioł Lucyfera 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Uuuuuuuu!!Panie!!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 echh jak zobaczyłem ten kocioł , to wróciły wspomnienia , już widzę na nim tę smołę wyciekającą , ba nawet zapach czuć , poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi