Xmen Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Model skończony.Jest to pierwsze podejście o modelu odrzutowca ( Mirage nie liczę) po blisko piętnastu latach sklejania tylko samolotów ze śmigłem.Wyszło jak wyszło.proszę o łagodny wymiar kary. Według kalkomanii Model Maker model przestawia samolot Syryjskich Sił Powietrznych z Damaszku w 1957 roku. Można szczelać. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Eee, no ładnie to wyszło A takie biadolenie było w warsztacie Trochę takie fantazyjne wymalowane to podkreślenie paneli ale może być. Daję dużego plusa bo mi się strasznie te wczesne MiGacze podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Fajny, Migi zawsze mi się podobały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Super, bardzo fajnie wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Wygląda bardzo ładnie. Spodziewałem się że będzie w kamuflażu o tu proszę w naturalnym kolorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 nie znam się ale jak dla mnie bardzo ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Xmen napisał: Wyszło jak wyszło.proszę o łagodny wymiar kary. Dobrze jest, duży plus za nietypowe malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Szkolne 5 - czysto, schludnie i ładnie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Jeżeli to pierwszy odrzutowiec, proponuję iść za ciosem, bo wyszedł całkiem dobrze. A że były jakieś problemy w budowie? Nie widać ich tu wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Dziękuję Panowie za komentarze.Normalnie aż się zarumieniłem .Jest nadzieja że trochę tych odrzutowców będzie więcej. 14 godzin temu, mig napisał: Spodziewałem się że będzie w kamuflażu o tu proszę w naturalnym kolorze A to tak trochę na przekór stereotypom.Jak się mówi " syryjski Mig-17" to każdy ma na myśli samoloty w kamuflażu znane ze zdjęć zrobionych w Izraelu. 6 minut temu, Hubert Kendziorek napisał: Jeżeli to pierwszy odrzutowiec, Pierwszy po około 15 letniej przerwie.Kiedyś to się ich nasklejało tylko później przyszła zmiana zainteresowań i wszystkie posprzedawałem na " znanym portalu aukcyjnym"nawet te posklejane. PS.Taka moja rada.Jak ktoś będzie kupował ten model to radzę sprawdzić dobrze stan wyprasek bo w moim trafiło się niedolane skrzydło na krawędzi spływu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Cudeńko, sam marzę o sklejeniu jakieś starszego srebrzystego miga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 3 godziny temu, kozborn napisał: Cudeńko, Czy ja wiem.Model jak model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 ''Czy ja wiem.Model jak model''- skromniś. Ładny ,co więcej nareszcie właściwe ''ugięcie'' amorków głównego podwozia i prawidłowy wznios 'nosa'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 49 minut temu, Xmen napisał: Czy ja wiem.Model jak model. już bez tej kokieterii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Zdecydowanie zrób następną "rurę" dobry kierunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) 29 minut temu, mcrec1962 napisał: co więcej nareszcie właściwe ''ugięcie'' amorków głównego podwozia i prawidłowy wznios 'nosa'. To akurat zasługa Airfixa.Trzeba jednak dobrze obciążyć "dziób" żeby stał jak "bozia przykazała" choć beczka do podparcia jest zestawie. 9 minut temu, mirage3 napisał: Zdecydowanie zrób następną "rurę" dobry kierunek Już teraz mogę potwierdzić że będzie. Dla mnie to naprawdę tylko model który staram się zrobić jak najlepiej.Jak każdy zresztą.Teraz nauczony doświadczeniem niektóre rzeczy zrobiłbym inaczej. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 @Xmen Jakiś Mirage IIIC do kompletu by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 5 minut temu, mirage3 napisał: @Xmen Jakiś Mirage IIIC do kompletu by się przydał A nie powiem przez pewien okres czasu miałem zamiar kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 https://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/mirage-iiicj-shahak-5-camo-schemes-1-72-24041/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Dzięki za link ale rynek mam rozpoznany.Być może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Piękny. Piękny samolot i piękne wykonanie. Dodałbym na skrzydłach wskaźniki wyciągniętego podwozia. Chwila pracy, a doda uroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Coś w sobie ma. Nie wygląda jak kartonówka lub de cast, wiec szacun... Oby tak dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Sierpnia 2021 Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Fajny jest. Plus za Syryjskie oznaczenia :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Godzinę temu, obłok napisał: Nie wygląda jak kartonówka lub de cast, wiec szacun. Dzięki.Staram się najlepiej jak umiem.Do modeli malowanych na "srebrno" używam ciemnoszarego wascha bo czarny daje właśnie efekt kartonówki. 36 minut temu, kowal76 napisał: Plus za Syryjskie oznaczenia Będzie ich więcej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 Tradycyjnie jeśli jest możliwość to poprosiłbym o zdjęcie podwozia i całego spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi