krzychu83 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 (edited) Cze艣膰 wszystkim T-34/85, 1 Pu艂k Czo艂g贸w, Modlin 1947r Model Dragon z dodatkiem blaszek Eduarda, lin膮 Eureka i kalkami Toro Model. Pozdrawiam Krzychu 聽 Edited May 18, 2022 by krzychu83 31 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uapa Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Chyl臋 czo艂a! Pi臋kne wykonanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykd Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Chyl臋 czo艂a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 13 minut temu, Uapa napisa艂: Chyl臋 czo艂a! Pi臋kne wykonanie. 聽 6 minut temu, patrykd napisa艂: Chyl臋 czo艂a. Dzi臋ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykd Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jedyne do czego bym si臋 dopierdzieli艂 to ,偶e rura wydechowa nie jest rozwiercona. Ma za grube 艣cianki. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Pinknie-偶e minknie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jak zawsze pe艂na perfekcja wykonania oraz super realizm scenki.聽 krzychu83 to cz艂owiek orkiestra!!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Kawa艂 dobrego, realistycznego modelu. Mnie urzek艂o b艂oto z traw膮 na g膮sienicach. Og贸lnie 艣wietna praca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBourne Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jestem prostym cz艂owiekiem, widz臋 model T-34-85 to daj臋 lajka. Dobra robota! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 艢wietna robota. Gdybym mia艂 si臋 czepia膰 to czepi艂bym si臋 do brezentu, jako艣 tak ma艂o 艣ci艣ni臋ty tymi pasami (zw艂aszcza u do艂u wida膰 ze pasy s膮 lu藕ne). Ale poza tym klasa, bardzo 艂adnie zmalowany i ubrudzony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chor膮偶y Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 艢wietny model, podoba mi si臋聽聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Bardzo elegancki wyr贸b.聽 W kolorze podoba si臋, oj podoba a czarno bia艂e jak z monografii. Narobili艣cie mi smaka na teciaka razem z Halsetem i wiem ju偶 kt贸re pud艂o otworze kiedy zamkn臋 obecne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 4 godziny temu, MayonesEXG7 napisa艂: Pinknie-偶e minknie 聽 4 godziny temu, robertmodelarz napisa艂: Jak zawsze pe艂na perfekcja wykonania oraz super realizm scenki.聽 krzychu83 to cz艂owiek orkiestra!!!!! 聽 3 godziny temu, Szupryt napisa艂: Kawa艂 dobrego, realistycznego modelu. Mnie urzek艂o b艂oto z traw膮 na g膮sienicach. Og贸lnie 艣wietna praca. 聽 3 godziny temu, StarBourne napisa艂: Jestem prostym cz艂owiekiem, widz臋 model T-34-85 to daj臋 lajka. Dobra robota! 聽 2 godziny temu, halset napisa艂: 艢wietna robota. Gdybym mia艂 si臋 czepia膰 to czepi艂bym si臋 do brezentu, jako艣 tak ma艂o 艣ci艣ni臋ty tymi pasami (zw艂aszcza u do艂u wida膰 ze pasy s膮 lu藕ne). Ale poza tym klasa, bardzo 艂adnie zmalowany i ubrudzony. 聽 1 godzin臋 temu, chor膮偶y napisa艂: 艢wietny model, podoba mi si臋聽聽 聽 9 minut temu, TAW napisa艂: Bardzo elegancki wyr贸b.聽 W kolorze podoba si臋, oj podoba a czarno bia艂e jak z monografii. Narobili艣cie mi smaka na teciaka razem z Halsetem i wiem ju偶 kt贸re pud艂o otworze kiedy zamkn臋 obecne. 聽Bardzo dzi臋kuj臋 Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafa艂 B Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Koledzy powy偶ej napisali ju偶 chyba wszystko, wi臋c mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko napisa膰, 偶e fajnie wyszed艂, podoba si臋 ...no i zdj臋cia z epoki dobra robota, przynajmniej na 2-ch z nich teciaka, mo偶na by wzi膮膰 za pojazd autentyczny. 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakov Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Wspania艂a robota, ogl膮dam wszystkie Twoje dzie艂a i za ka偶dym razem jestem pod wra偶eniem solidnie wykonanej pracy.聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 6 godzin temu, Rafa艂 B napisa艂: Koledzy powy偶ej napisali ju偶 chyba wszystko, wi臋c mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko napisa膰, 偶e fajnie wyszed艂, podoba si臋 ...no i zdj臋cia z epoki dobra robota, przynajmniej na 2-ch z nich teciaka, mo偶na by wzi膮膰 za pojazd autentyczny. 聽 Dzi臋kuj臋, my艣la艂em 偶eby jako艣 w programie graficznym podmieni膰 t艂o, ale 艣rednio mi to idzie szybciej i 艂atwiej chyba b臋dzie zabra膰 mi model w plener na sesyjke zdj臋ciow膮 聽 聽 3 godziny temu, stakov napisa艂: Wspania艂a robota, ogl膮dam wszystkie Twoje dzie艂a i za ka偶dym razem jestem pod wra偶eniem solidnie wykonanej pracy.聽 Dzi臋kuj臋 za motywuj膮ce s艂owa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Wyj膮艂e艣 mi s艂owa z ust, na plener z nim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Merytorycznie si臋 nie wypowiem bo na wschodnich ustrojstwach s艂abo si臋 znam, ale na pytanie jak si臋 model prezentuje to powiem, 偶e bardzo fajna robota, brawo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 16 godzin temu, michal0281 napisa艂: Merytorycznie si臋 nie wypowiem bo na wschodnich ustrojstwach s艂abo si臋 znam, ale na pytanie jak si臋 model prezentuje to powiem, 偶e bardzo fajna robota, brawo! Dzi臋kuj臋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Przy艂膮czam si臋 do pochwalnego ch贸ru - jak prawdziwy. Kolorystycznie bardziej trafia do mnie oliwka oraz czarno-bia艂e (rzeczywi艣cie, jak prawdziwy z epoki), ni偶 zielona 偶abka - rozumiem, 偶e to balans bieli porz膮dzi艂. Osobi艣cie mam problem z traw膮 przyczepion膮 do g膮sienic, w moim odczuciu jest zbyt d艂ug膮 powoduj膮c zgrzyt w tej, doskona艂ej poza tym, iluzji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Uuuu! 艢wietny, kapitalna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 W dniu 21.05.2022 o 22:31, zaruk napisa艂: Przy艂膮czam si臋 do pochwalnego ch贸ru - jak prawdziwy. Kolorystycznie bardziej trafia do mnie oliwka oraz czarno-bia艂e (rzeczywi艣cie, jak prawdziwy z epoki), ni偶 zielona 偶abka - rozumiem, 偶e to balans bieli porz膮dzi艂. Osobi艣cie mam problem z traw膮 przyczepion膮 do g膮sienic, w moim odczuciu jest zbyt d艂ug膮 powoduj膮c zgrzyt w tej, doskona艂ej poza tym, iluzji. Dzi臋ki Tak, po zmianie obiektywu troch臋 balans zaszala艂, ale zostawi艂em , wyda艂y si臋 mi ciekawe W dniu 22.05.2022 o 07:53, Dorotka napisa艂: Uuuu! 艢wietny, kapitalna robota! Dzi臋kuj臋 bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_X Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Fajny model. A swoj膮 drog膮, dzi艣 na po艂udniu Ukrainy zaobserwowano czo艂gi T-62 w barwach rosyjskich. Mo偶e po T-34 wz. 1947 te偶 si臋gn膮 wkr贸tce. Jak b臋dzie dalej sz艂o tak jak idzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 艢wietny model pojazdu w polskich barwach.聽 Czy mo偶e by膰 co艣 pi臋kniejszego? Doskona艂a robota.聽 Takie ma艂e merytoryczne przemy艣lenie. Wszystkie w艂azy czo艂gu pozamykane. Nie wygl膮da 偶e stoi na postoju. Nie wiem jaka by艂a koncepcja ale chyba jest w ruchu albo czeka na rozkaz do ataku, ale czy kierowca nie powinien obserwowa膰 co si臋 dzieje na zewn膮trz? Przez zamkni臋te klapy wizjer贸w to chyba niewiele zobaczy.聽聽 Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Cudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts