Jump to content

T-34/85 Dragon 1/35

krzychu83
 Share

Recommended Posts

Cze艣膰 wszystkim 馃嵒

T-34/85, 1 Pu艂k Czo艂g贸w, Modlin 1947r

Model Dragon z dodatkiem blaszek Eduarda, lin膮 Eureka i kalkami Toro Model.

Pozdrawiam :)

Krzychu

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

Edited by krzychu83
  • Like 31
  • Thanks 1

艢wietna robota. Gdybym mia艂 si臋 czepia膰 to czepi艂bym si臋 do brezentu, jako艣 tak ma艂o 艣ci艣ni臋ty tymi pasami (zw艂aszcza u do艂u wida膰 ze pasy s膮 lu藕ne). Ale poza tym klasa, bardzo 艂adnie zmalowany i ubrudzony.

• Thanks 1

Bardzo elegancki wyr贸b.聽 W kolorze podoba si臋, oj podoba a czarno bia艂e jak z monografii. Narobili艣cie mi smaka na teciaka razem z Halsetem 馃槈 i wiem ju偶 kt贸re pud艂o otworze kiedy zamkn臋 obecne.

4 godziny temu, MayonesEXG7 napisa艂:

Pinknie-偶e minknie馃榾

4 godziny temu, robertmodelarz napisa艂:

Jak zawsze pe艂na perfekcja wykonania oraz super realizm scenki.聽 krzychu83 to cz艂owiek orkiestra!!!!!

3 godziny temu, Szupryt napisa艂:

Kawa艂 dobrego, realistycznego modelu. Mnie urzek艂o b艂oto z traw膮 na g膮sienicach. Og贸lnie 艣wietna praca.

3 godziny temu, StarBourne napisa艂:

Jestem prostym cz艂owiekiem, widz臋 model T-34-85 to daj臋 lajka. Dobra robota!

2 godziny temu, halset napisa艂:

艢wietna robota. Gdybym mia艂 si臋 czepia膰 to czepi艂bym si臋 do brezentu, jako艣 tak ma艂o 艣ci艣ni臋ty tymi pasami (zw艂aszcza u do艂u wida膰 ze pasy s膮 lu藕ne). Ale poza tym klasa, bardzo 艂adnie zmalowany i ubrudzony.

1 godzin臋 temu, chor膮偶y napisa艂:

艢wietny model, podoba mi si臋聽聽馃榾

9 minut temu, TAW napisa艂:

Bardzo elegancki wyr贸b.聽 W kolorze podoba si臋, oj podoba a czarno bia艂e jak z monografii. Narobili艣cie mi smaka na teciaka razem z Halsetem 馃槈 i wiem ju偶 kt贸re pud艂o otworze kiedy zamkn臋 obecne.

聽Bardzo dzi臋kuj臋 Panowie 馃嵒

Koledzy powy偶ej napisali ju偶 chyba wszystko, wi臋c mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko napisa膰, 偶e fajnie wyszed艂, podoba si臋 馃憤

...no i zdj臋cia z epoki dobra robota, przynajmniej na 2-ch z nich teciaka, mo偶na by wzi膮膰 za pojazd autentyczny. 聽

6 godzin temu, Rafa艂 B napisa艂:

Koledzy powy偶ej napisali ju偶 chyba wszystko, wi臋c mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko napisa膰, 偶e fajnie wyszed艂, podoba si臋 馃憤

...no i zdj臋cia z epoki dobra robota, przynajmniej na 2-ch z nich teciaka, mo偶na by wzi膮膰 za pojazd autentyczny. 聽

Dzi臋kuj臋, my艣la艂em 偶eby jako艣 w programie graficznym podmieni膰 t艂o, ale 艣rednio mi to idzie 馃 szybciej i 艂atwiej chyba b臋dzie zabra膰 mi model w plener na sesyjke zdj臋ciow膮 馃槂

3 godziny temu, stakov napisa艂:

Wspania艂a robota, ogl膮dam wszystkie Twoje dzie艂a i za ka偶dym razem jestem pod wra偶eniem solidnie wykonanej pracy.聽

Dzi臋kuj臋 za motywuj膮ce s艂owa 馃嵒

16 godzin temu, michal0281 napisa艂:

Merytorycznie si臋 nie wypowiem bo na wschodnich ustrojstwach s艂abo si臋 znam, ale na pytanie jak si臋 model prezentuje to powiem, 偶e bardzo fajna robota, brawo!

Dzi臋kuj臋 馃嵒

Przy艂膮czam si臋 do pochwalnego ch贸ru - jak prawdziwy. Kolorystycznie bardziej trafia do mnie oliwka oraz czarno-bia艂e (rzeczywi艣cie, jak prawdziwy z epoki), ni偶 zielona 偶abka - rozumiem, 偶e to balans bieli porz膮dzi艂. Osobi艣cie mam problem z traw膮 przyczepion膮 do g膮sienic, w moim odczuciu jest zbyt d艂ug膮 powoduj膮c zgrzyt w tej, doskona艂ej poza tym, iluzji.

• Like 1

W dniu 21.05.2022 o 22:31, zaruk napisa艂:

Przy艂膮czam si臋 do pochwalnego ch贸ru - jak prawdziwy. Kolorystycznie bardziej trafia do mnie oliwka oraz czarno-bia艂e (rzeczywi艣cie, jak prawdziwy z epoki), ni偶 zielona 偶abka - rozumiem, 偶e to balans bieli porz膮dzi艂. Osobi艣cie mam problem z traw膮 przyczepion膮 do g膮sienic, w moim odczuciu jest zbyt d艂ug膮 powoduj膮c zgrzyt w tej, doskona艂ej poza tym, iluzji.

Dzi臋ki 馃嵒 Tak, po zmianie obiektywu troch臋 balans zaszala艂, ale zostawi艂em , wyda艂y si臋 mi ciekawe 馃榾

W dniu 22.05.2022 o 07:53, Dorotka napisa艂:

Uuuu! 艢wietny, kapitalna robota!

Dzi臋kuj臋 bardzo 馃榾

Fajny model. A swoj膮 drog膮, dzi艣 na po艂udniu Ukrainy zaobserwowano czo艂gi T-62 w barwach rosyjskich. Mo偶e po T-34 wz. 1947 te偶 si臋gn膮 wkr贸tce. Jak b臋dzie dalej sz艂o tak jak idzie...

艢wietny model pojazdu w polskich barwach.聽 Czy mo偶e by膰 co艣 pi臋kniejszego? Doskona艂a robota.聽馃憤

Takie ma艂e merytoryczne przemy艣lenie. Wszystkie w艂azy czo艂gu pozamykane. Nie wygl膮da 偶e stoi na postoju. Nie wiem jaka by艂a koncepcja ale chyba jest w ruchu albo czeka na rozkaz do ataku, ale czy kierowca nie powinien obserwowa膰 co si臋 dzieje na zewn膮trz? Przez zamkni臋te klapy wizjer贸w to chyba niewiele zobaczy.聽聽馃槑

Pozdrawiam.

Andrzej.