jachud3 Napisano Poniedziałek o 08:29 Share Napisano Poniedziałek o 08:29 Przenieśmy się na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano wczoraj o 07:23 Share Napisano wczoraj o 07:23 Jakby ktoś pytał, to mam (tymczasową) zgodę @ArtuRzena druk tego projektu dla zainteresowanych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano wczoraj o 08:34 Share Napisano wczoraj o 08:34 W dniu 28.03.2026 o 22:07, Grzes napisał: Ja tak z ciekawości zapytam - czy klienci Army to idioci, czy tylko firma myśli, że takimi są. W opisie 3 razy ta sama treść: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? No może dlatego: 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 08:55 Share Napisano wczoraj o 08:55 9 minut temu, zegeye napisał: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? Dziękuję. Jednak tak jak napisał @HKK przeceniłem część klienteli. Patrząc na powyższe screeny coraz bardziej zaczynam rozumieć sens takich naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, zegeye napisał: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? No może dlatego: Złoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi