jachud3 Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Przenieśmy się na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Jakby ktoś pytał, to mam (tymczasową) zgodę @ArtuRzena druk tego projektu dla zainteresowanych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca W dniu 28.03.2026 o 22:07, Grzes napisał: Ja tak z ciekawości zapytam - czy klienci Army to idioci, czy tylko firma myśli, że takimi są. W opisie 3 razy ta sama treść: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? No może dlatego: 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca 9 minut temu, zegeye napisał: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? Dziękuję. Jednak tak jak napisał @HKK przeceniłem część klienteli. Patrząc na powyższe screeny coraz bardziej zaczynam rozumieć sens takich naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 21 godzin temu, zegeye napisał: To ja w odpowiedzi na twoje pytanie ... nie, firma na pewno nie ocenia ludzi w sposób podany przez Ciebie. A dlaczego jest tak wiele razy powtarzane to samo....? No może dlatego: Złoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 11 godzin temu, Moses napisał: Złoto Ok, ale gdyby Paweł nie zadał "głupiego" pytania, to ja bym też nie wiedział, bo tak czasem człowiek po łebkach czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Przekleństwo "szybkich" czasów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 18:54 Share Napisano Czwartek o 18:54 Bardzo fajny artykuł o historii malowań i oznaczeń powojennych czechosłowackich Avii S i CS92: https://armahobbynews.pl/blog/2026/04/08/avia-s-92-turbina-czeski-odrzutowy-messerschmitt-70083/?fbclid=IwY2xjawRE1H5leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEexUlgvdpIa22aqxz3jw3jACtSnRr-y8NXqhdJSxsOMnXAEwgZimicG7gFgkg_aem_0-Zp3ErpTzxEcmbDp_p6MQ 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano Sobota o 07:21 Share Napisano Sobota o 07:21 W newsletterze Wojtek Bułhak wspomniał o dwóch nowościach na maj...Ciekawe cóż to będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Sobota o 12:52 Share Napisano Sobota o 12:52 bedzie Wilga i Kruk...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Sobota o 13:23 Share Napisano Sobota o 13:23 30 minut temu, BRAVO112 napisał: bedzie Wilga i Kruk...... Raczej nowe wersje oklepanych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Sobota o 13:54 Share Napisano Sobota o 13:54 29 minut temu, Xmen napisał: Raczej nowe wersje oklepanych tematów. A ja stawiam na jakiegoś dwupłatowca. Jeszcze tego nie grali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano Sobota o 19:04 Share Napisano Sobota o 19:04 Raczej Curtiss w 48. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Niedziela o 07:37 Share Napisano Niedziela o 07:37 17 godzin temu, letalin napisał: ja stawiam na jakiegoś dwupłatowca. tak. Hurricane z platem lewym i prawym.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Niedziela o 08:01 Share Napisano Niedziela o 08:01 13 minut temu, BRAVO112 napisał: tak. Hurricane z platem lewym i prawym.... Nie bydźcie tacy zwątpiali. Był jeden Hurri dwupłatowy:) Ja po cichu liczę na dwupłaty z AH. Kiedyś już zrobili z żywicy, ale pod marką Attack Squadron. Mogliby go w plastiku powtórzyć https://armahobbynews.pl/blog/2016/06/08/in-box-modelu-f2f-1-w-skali-172/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi