socjo1 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 33 minuty temu, arhtus napisał: Wolałbym erratę całego modelu Do dzieła, Kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) 42 minuty temu, Jostein napisał: W Iskrze brakuje też paneli na oprofilowaniu przejścia kadłub-skrzydło w zestawie blach Parta do Iskry jest ten " bajer ", ale niestety nie pasuje Edytowane 23 Stycznia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, Jostein napisał: W Iskrze brakuje też paneli na oprofilowaniu przejścia kadłub-skrzydło Ten brak również został przeze mnie zgłoszony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, socjo1 napisał: Do dzieła, Kolego! Odpierwiastkuj się, Kolego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, arhtus napisał: Odpierwiastkuj się, Kolego! Chyba nie ja się wpierwiastkowywałem w rzeczową rozmowę, ale to właściwie bez znaczenia. Pozdrowienia i bez odbioru, Drogi Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Stycznia Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia Ostrzegam ! Kolejne gorące głowy zaznają odpoczynku od forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) Pozyczylem zdjecie od Josteina musze sprawdzic na innym kompie, czy nie zrobilem tego w Catii Chociaz na druk, to jest to chyba za male.. Edytowane 23 Stycznia przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia bylo chyba takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia A one nie byly dodane w blaszce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia u Army nie Byla blacha Parta, ale wymiarowo nie pasuje - duzo za duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 18 minut temu, BRAVO112 napisał: u Army nie Byla blacha Parta, ale wymiarowo nie pasuje - duzo za duza Zostaje pytanie - który wymiar jest prawidłowy? W sensie po przeskalowaniu oryginału , wtedy się wyjaśni co ciąć a co zostawiać Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia A czy w skali 1/48 też zostanie wznowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 47 minut temu, Łukasz napisał: A czy w skali 1/48 też zostanie wznowiona? Znaczy co ma być wznowione? Iskra od Army w 1:48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Łukasz napisał: A czy w skali 1/48 też zostanie wznowiona? tu akurat na 100% nie. Może SBS wpadnie na ten pomysł ale raczej nie widze chęci. Z 48 wziętych od AH to chyba tylko PZL-1 został wznowiony. Edytowane 23 Stycznia przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia W dniu 18.01.2025 o 10:22, MIRO napisał: Widzę, że od gorzkich żali ten wątek zmierza do dialogu z producentem. Fajnie. To ja może rozpocznę nowy dialog z Producentem W artykule "Plan wydawniczy Arma Hobby 2025" znalazła się informacja, o poszerzeniu biblioteki 3d. Czy bierzecie pod uwagę ewentualne wydawanie "upgrade'ów" do już wydanych waszych modeli ? Co mam na myśli - np wzmiankowany przez któregoś z Kolegów zestaw ( zestawy) do cywilnych mustangów. Albo mój konik - Wilcaty / Martlety. Można powiedzieć, że pierwsze kroki takich działań już zrobiliście, Hurricane mk.II d czy Sea Hurricane jest tego dobrym przykładem. Ale można też wydawać same zestawy korygujące jako wydruk 3d z instrukcją i kalkomaniami. Przykład- skrzydło do FM-1, choć to stosunkowo łatwo przerobić. Ale skrzydło do F4F-3 przerobić jest już trudniej. Albo zestaw do Martleta IV - korekta nosa z krótka osłona silnika i ewentualne składane skrzydła. Co myślicie o takim pomyśle? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Curtiss H-75 A1/A2 w 1/72 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego A ja bym chciał Airacobrę w brytyjskim malowaniu... mam wrażenie, że się nie doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 3 godziny temu, krzy65siek napisał: A ja bym chciał Airacobrę nie przepadam za tym samolotem jakoś....ale , gdyby.... a ja bym chciał ... , pojawiło sie malowanie w 1/72 "AIR A CUTIE" - to bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 6 godzin temu, krzy65siek napisał: A ja bym chciał Airacobrę w brytyjskim malowaniu... mam wrażenie, że się nie doczekam. Bierz, a Kalki ma może któryś Kolega. Mnie nęci brytyjska Aircobra z hakiem. Jest zestaw AML A72094. Fajne są te nowe podstawki do modeli. Może Arma dorobi coś takiego do całej swojej ofery ? A teraz " cos z zupełnie innej beczki" - czy ktoś myśli nad zakupem aircobry lub ki-43 ? Proponuję wspólny zakup z dodatkowymi ramkami i wydrukami 3d. Wyjdzie taniej... ...ewentualnych chętnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano wczoraj o 15:02 Share Napisano wczoraj o 15:02 Edek wie cos więcej z dziś z ich fejsa: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 16:06 Share Napisano wczoraj o 16:06 Na bank Kniaź Vlad uprawia szpiegostwo przemysłowe, Arma ma kreta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Model Eduarda pakowany przez AH. Eduard ma lepsza reklamę. Juz sie reklamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi