barszczo Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 36 minut temu, Grzes napisał: Bies w barwach aeroklubowych ze strony Answera zrobiony przez Tomasza Jatczaka. Bardzo ładny, dużo poprawek zrobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Blaszki do Biesa od Yahu już są Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Grzes 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia W wątku IBG, w sprawie Dromadera 1:72 Kolega Kolekcjoner WP napisał, że Answer wiele obiecuje ... Odpowiem : jak widać, powoli realizuje ... Zdaje się , że to oni kontynuują projekt Karaya. Casa, Bies, Sokół, Anakonda już są , z wcześniejszych zapowiedzi pozostała Wilga . Nie jest tak źle ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 12 godzin temu, kopernik napisał: W wątku IBG, w sprawie Dromadera 1:72 Kolega Kolekcjoner WP napisał, że Answer wiele obiecuje ... Odpowiem : jak widać, powoli realizuje ... Zdaje się , że to oni kontynuują projekt Karaya. Casa, Bies, Sokół, Anakonda już są , z wcześniejszych zapowiedzi pozostała Wilga . Nie jest tak źle ... Ja im nic nie zarzucam przecież. Widzę po prostu, że wydawanie modeli mają rozciągnięte w czasie. Ale Answer w sumie jeszcze raczkuje w dziedzinie modeli plastikowych, a IBG wypluwa jeden za drugim. Tutaj widzę, że przez opinie "Liczynitów" firmy nie mają lekko i projektowanie modeli długo zajmuje, żeby ta głębokość i rozmieszczenie nitów się zgadzała . Jeśli o mnie chodzi to mi obojętne ile będzie nitów na modelu, byle ten model był, bo poloniki przede wszystkim i teraz prym w polonikach wiedzie Kovozavody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi