milczacy Napisano Niedziela o 08:36 Share Napisano Niedziela o 08:36 A gdzie znaleźć jakieś bieżące zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 08:40 Share Napisano Niedziela o 08:40 3 minuty temu, milczacy napisał: A gdzie znaleźć jakieś bieżące zdjęcia? Jeszcze się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 14:32 Share Napisano Niedziela o 14:32 5 godzin temu, milczacy napisał: A gdzie znaleźć jakieś bieżące zdjęcia? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano Niedziela o 19:07 Share Napisano Niedziela o 19:07 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano Niedziela o 21:18 Share Napisano Niedziela o 21:18 Witam, To był intensywny weekend – zresztą jak zawsze, gdy odbywa się festiwal modelarski. To był mój drugi udział w warszawskiej Babarybie, a czwarty konkurs w Polsce w ogóle i mogę go zdecydowanie zaliczyć do udanych. Halberstadt zdobył słynną warszawską Łuskę, otrzymał także tytuł najlepszego modelu lotniczego festiwalu, a Nieuport odniósł sukces w swojej kategorii konkursowej. Mnóstwo świetnych rozmów, inspirujących spotkań i oczywiście – wspaniałych modeli. Dziękuję organizatorom, sędziom i wszystkim, z którymi miałem okazję się zobaczyć. Wielkie gratulacje dla @Albatros za ogromny sukces jego Miga, łuska i kilka nagród specjalnych. Dzięki za fajne towarzystwo. Do następnego... Łukasz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Poniedziałek o 04:30 Share Napisano Poniedziałek o 04:30 Gratulacje dla organizatorów. Bardzo fajna impreza .Warto było pojechać .Teraz mam porównanie do Bytomia. Kusi temat przewodni na przyszły rok ale zobaczymy co życie przyniesie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano Poniedziałek o 06:10 Share Napisano Poniedziałek o 06:10 1 godzinę temu, Xmen napisał: Kusi temat przewodni na przyszły rok ale zobaczymy co życie przyniesie. A jaki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Poniedziałek o 06:28 Share Napisano Poniedziałek o 06:28 16 minut temu, WPR napisał: A jaki będzie? Forza Italia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 06:30 Share Napisano Poniedziałek o 06:30 (edytowane) 2 minuty temu, Xmen napisał: Forza Italia To ja zdecydowanie odpadam Edytowane Poniedziałek o 06:31 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Poniedziałek o 08:02 Share Napisano Poniedziałek o 08:02 1 godzinę temu, abtb napisał: To ja zdecydowanie odpadam Zrobisz MiGa-21 w włoskim malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 08:14 Share Napisano Poniedziałek o 08:14 9 minut temu, Xmen napisał: Zrobisz MiGa-21 Mam już zrobionego : 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Poniedziałek o 08:34 Share Napisano Poniedziałek o 08:34 (edytowane) Świetna modelarska impreza, całe dwa dni uczty dla ciała i ducha.......Niekończące się dyskusje ludzi pozytywnie zakręconych.....Jedzą piją lulki palą!!!! Moje ulepki też były: Pozdrawiam serdecznie małych i dużych modelarzy!!!! Do zobaczenia za rok..... Edytowane Poniedziałek o 08:35 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Wtorek o 12:35 Share Napisano Wtorek o 12:35 Jestem trochę rozczarowany. Tym razem Mikołaj objawił się i przepadł po angielsku. Szkoda, bo z Mikołajem gada się fajnie. Zaruk był tylko podobno, a Michałowi machnąłem jedynie w przelocie i jakoś nie wyszło się zgadać. Miałem nadzieję, że przyjedzie jeszcze paru typków, z którymi chętnie bym się zobaczył. Na szczęście Artur, Tomek i Andrzej wypełniali dzielnie towarzyską lukę. Dzięki za spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano Wtorek o 13:04 Autor Share Napisano Wtorek o 13:04 27 minut temu, greatgonzo napisał: Tym razem Mikołaj objawił się i przepadł po angielsku. Szkoda, bo z Mikołajem gada się fajnie. Nawet Mikołaja nie zauważyłem - szkoda że nie chciał pokazać swoich prac w ramach konwentu IPMS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Wtorek o 17:25 Share Napisano Wtorek o 17:25 W którymś momencie miałem już wrażenie, że mi się przywidziało, ale ktoś inny zeznawał, że też mu przemknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Wtorek o 20:59 Share Napisano Wtorek o 20:59 8 godzin temu, greatgonzo napisał: Zaruk był tylko podobno Był na pewno bo z nim rozmawiałem chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 15:37 Share Napisano wczoraj o 15:37 W dniu 10.06.2025 o 14:35, greatgonzo napisał: Zaruk był tylko podobno Gdyby tylko dotarło do mojej jaźni, że Szanowny będzie, to bym się rozejrzał. A tak, przemykałem chyłkiem pod ścianami. Pozdrawiam Andrzeja i Pawła, z którymi udało mi się zamienić kilka słów. I Tomka za odmachanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 4 godziny temu, zaruk napisał: to bym się rozejrzał Aha, i wtedy jeszcze przykucnął pod ta ścianą. Nie bój, wiemy jak wyglądacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi