Jerry Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Moje ostatnie wypociny. Mi-8MT Zvezda 1:48. Z dodadków to: Blachy BigEd, tragiczne dodatki Life Resin, koła Eduard, scratch własny. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Tak się zastanawiam, bo nie wiem, czy jest możliwe jednoczesne podwieszenie wyrzutni B-8 i UB-32... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia chciałbym zrobić takie wypociny! genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Model zrobiony przepięknie! Gratulacje Jednak to podwieszenie kłuje w oczy Ub-32 byly używane w pierwszej fazie konfliktu, później gdy zaczęto montować środki walki z rakietami przecilotniczymi (stacja Lipa, rozpraszacze spalin EWU oraz zwiększono liczbę zasobników flar ) zaczęto powoli odchodzić od ub32 i smiglowce zaczęły przenosić wyrzutnie z rakietami o większym kalibrze ( Błok B-8) choć jak widać na zdj poniżej również się zdarzały w tej konfiguracji. ...Afghanistan .... górskie powietrze rozrzedzone , rozpraszacze EWU , filtry przeciwpyłowe. Wszystko to zmniejszalo moc silników....maszyny startowały z rozbiegu gdyż mocy znacznie Brakowało więc podwieszenie było bardzo okrojone. Poza tym maszyna prezentuje się znakomicie! Edytowane 22 Kwietnia przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Bardzo fajny, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Bardzo mi się podoba. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 53 minuty temu, Bikernytzu napisał: Model zrobiony przepięknie! Gratulacje Jednak to podwieszenie kłuje w oczy Ub-32 byly używane w pierwszej fazie konfliktu, później gdy zaczęto montować środki walki z rakietami przecilotniczymi (stacja Lipa, rozpraszacze spalin EWU oraz zwiększono liczbę zasobników flar ) zaczęto powoli odchodzić od ub32 i smiglowce zaczęły przenosić wyrzutnie z rakietami o większym kalibrze ( Błok B-8) choć jak widać na zdj poniżej również się zdarzały w tej konfiguracji. ...Afghanistan .... górskie powietrze rozrzedzone , rozpraszacze EWU , filtry przeciwpyłowe. Wszystko to zmniejszalo moc silników....maszyny startowały z rozbiegu gdyż mocy znacznie Brakowało więc podwieszenie było bardzo okrojone. Poza tym maszyna prezentuje się znakomicie! Wiesz... ten model nie dość że dał mi zdrowo popalić to jeszcze z założenia miał być obładowany wszystkim czym się da. Wyszedł taki jaki miał być. Zdjęć z Afganu jest bardzo mało, a jak już są to czarno białe i kiepskoej jakości. Nie mniej wyszedł jak bojowy prosiak i takowy miał być z założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia 6 godzin temu, Grzes napisał: Tak się zastanawiam, bo nie wiem, czy jest możliwe jednoczesne podwieszenie wyrzutni B-8 i UB-32... nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 1 minutę temu, Adamsky napisał: nie jest Teraz mi to mówisz? Mój mentorze? Jak waliłem po rady to milczałeś jak grób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia 2 minuty temu, Jerry napisał: Teraz mi to mówisz? Mój mentorze? Jak waliłem po rady to milczałeś jak grób Gdzieś to przeoczyłem, jak pytałeś mnie to nie było na tym uzbrojenia tylko same belki, ale nic nikomu nie mow moze nikt sie nie kapnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 5 minut temu, Adamsky napisał: Gdzieś to przeoczyłem, jak pytałeś mnie to nie było na tym uzbrojenia tylko same belki, ale nic nikomu nie mow moze nikt sie nie kapnie Niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Przepiękny fajny klimat, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Świetna praca, bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Jest moc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Znakomity model, kawał świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Bardzo mi się podoba całokształt pracy, wykonanie, malowanie , brudzenie Jestem zdecydowanie na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Bardzo ładny model widać że dużo pracy włożyłeś w ten model. Jedyna rzecz która według mojego skromnego zdania bije po oczach to wash na linii nitów. Jest taki wręcz taki zbyt idealny i równy na zielonym jest bardziej stonowany ale na piaskowym wydaje się zbyt mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Świetny model. Bardzo mi się podoba. Wygląda efektownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Fajny model. Podoba mi się sam model i to, że jest tak obwieszony, rasowo z tym wygląda. Nie podoba mi się za to nitowanie w okolicach kabiny i zastosowanie wypukłych i wklęsłych nitów w jednej linii. Chyba lepszym pomysłem, skoro zostały zatarte wypukłe nity, byłoby zostawienie gładkiej powierzchni i udawanie, że nitów tam nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Robi wrażenie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi