Bartas89 Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 Sklejał ktoś model motocykla Yamaha VMax07 od Aoshimy? Jak spasowanie części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 8 minut temu, Bartas89 napisał: Sklejał ktoś model motocykla Yamaha VMax07 od Aoshimy? Jak spasowanie części? Pytaj tu - co prawda inny rocznik, ale strzelam, że większość części taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 9 Września 2020 Share Napisano 9 Września 2020 Mam zrobione trzy modele 1/24 Merca 65AMG Black Series , 63AMG Cabrio i Lambo Avendatora a w kolejce czeka Pagani Huayra. Żadnych problemów ze spasowaniem części nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Ponowie tutaj pytanie. Czy z forum jest wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Września 2020 Super Moderator Share Napisano 12 Września 2020 Z tego co widzę to został zmieniony wygląd i nie wiem co jeszcze. Przez te zabiegi, nie wszystko działa jak powinno. Błędy opisujemy w temacie " Problemy z forum". Może Admin tam zaglądnie i poprawi to co nie działa tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Cześć, czy ktoś widział schemat malowania brytyjskich lotniskowców eskortowych w konwojach arktycznych? Strasznie mnie zainteresował ten kamuflarz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Potrzebuję farbki semi gloss black pod pędzel. Dodam, że nie umiem malować tamką i nie wiem jak ją rozcieńczyć, aby po nałożeniu pędzlem nie wyglądało to dramatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 1 godzinę temu, Bartas89 napisał: Potrzebuję farbki semi gloss black pod pędzel. Dodam, że nie umiem malować tamką i nie wiem jak ją rozcieńczyć, aby po nałożeniu pędzlem nie wyglądało to dramatycznie. A co czy też który element będziesz chciał pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Teraz, cayman napisał: A co czy też który element będziesz chciał pomalować? Albo puść fotkę tego elementu czy też elementów. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 2 godziny temu, Bartas89 napisał: Potrzebuję farbki semi gloss black pod pędzel. Dodam, że nie umiem malować tamką i nie wiem jak ją rozcieńczyć, aby po nałożeniu pędzlem nie wyglądało to dramatycznie. Maluj emalią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 2 godziny temu, cayman napisał: A co czy też który element będziesz chciał pomalować? Już w pierwszym rozdziale w silniku jest parę elementów do pomalowania na semi gloss black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Maluj emalią: Emalia ma dobrą konsystencję pod pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 12 Września 2020 Share Napisano 12 Września 2020 A jaki masz problem żeby pomalować te elementy z aero.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 Spróbuj to się przekonasz. Emalie Tamiyi są niedoceniane, a szkoda. Tylko musisz kupić dedykowany rozcieńczalnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 8 godzin temu, cayman napisał: A jaki masz problem żeby pomalować te elementy z aero.? Za dużo maskowania, żeby malować tak małe elementy aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Czy rozpuszczalnik do emalii uszkodzi farbę akrylową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 14 minut temu, Bartas89 napisał: Czy rozpuszczalnik do emalii uszkodzi farbę akrylową? NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxet Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Witam, jak zeszlifować szew na oponach do motocyklu (oczywiście gumowych)? Edytowane 16 Października 2020 przez Noxet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Października 2020 Share Napisano 16 Października 2020 Papier ścierny 400-600 albo pilnik . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Cześć, Jest szansa na uratowanie klosza, który został od środka pomalowany niby farbą transparętną? Po wyschnięciu okazało się, że coś nie tak jest. Klosz zrobił się różowy. Zacząłem zmywać farbę no i klops. Ma ktoś jakiś patent na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Najlepiej jakbyś dodał zdjęcie. Coś czuję, że bez papieru ściernego i polerki się nie obędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 15 minut temu, toled napisał: Coś czuję, że bez papieru ściernego i polerki się nie obędzie. 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 1 minutę temu, Dorotka napisał: 100% Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Przepraszam za jakość zdjęcia. Myślę, że będzie widać o co mi chodzi i co popsułem. Malowałem od wewnątrz farbą... Jak to zobaczyłem to przez moment pomyślałem, że może od zewnątrz spróbować porządną farbą clar? Poradźcie jak to uratować. Przed malowaniem ten klosz był po prostu przeźroczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Czym malowałeś, czym zmywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi