Skocz do zawartości

M28 SKYTRUCK Straż Graniczna TOPGUN 1/48

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajna galeria. Fajnie pokazuje różne detaliki i urodę modelu

Napisano

No pięknie wygląda-bardzo mi się podoba.......malowanie,napisy,fajny klimat.....pewnie bardzo cieszy oko na półce

p.s.pytałem o wodzidło w warsztacie-może parę słów o tym elemencie

Napisano

Detal pierwyj sort!

Trochę zdaje się czcionka napisów odbiega od oryginału, ale to detal dla badaczy pisma.

Przyczepię się do podstawki, a właściwie pęknięć, bo wyglądają mało realistycznie.

Jedna z linii pęknięcia biegnie idealnie aż przez 3 płyty, drugie zatrzymuje się na środku...

Kurde, jak nie zobaczę czegoś takiego w realu to nie uwierzę.

Napisano
Ze względu na skalę mam lekki niedosyt wobec owalnych ramek na bocznych szybach.

Trochę rzucają się w oczy, fakt. Szkoda też, że tak słabo widoczne jest wnętrze, zwłaszcza po tym ogromie pracy, który został włożony w jego budowę. Co nie zmienia faktu, że rezultat zmagań z materią bardzo przyjemny dla oka.

Napisano
Detal pierwyj sort!

Trochę zdaje się czcionka napisów odbiega od oryginału, ale to detal dla badaczy pisma.

Przyczepię się do podstawki, a właściwie pęknięć, bo wyglądają mało realistycznie.

Jedna z linii pęknięcia biegnie idealnie aż przez 3 płyty, drugie zatrzymuje się na środku...

Kurde, jak nie zobaczę czegoś takiego w realu to nie uwierzę.

Czasami podstawka jest tylko podstawką i niczym innym, a co do pęknięć to jest tak z tego powodu, że właśnie tak mi pękła :(

Napisano
Śliczna Bryza. Gratuluję.

Ze względu na skalę mam lekki niedosyt wobec owalnych ramek na bocznych szybach.

Nie Ty jeden ;)

Ale na chwilę obecną (biorąc pod uwagę, że to szybki vacu w żywicznym modelu) innych nie dam rady zrobić :(

Napisano

Wspaniale wykonany model bardzo ciekawego samolotu. Poza wymienionymi ramkami nie ma się do czego przyczepić.

Świetnie oglądało się warsztat i równie fajnie ogląda się galerię.

Moje Gratulacje!

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Dzięki.

Jako, że właśnie zakupiłem sobie nowy aparat to w ramach rozkminiania strzeliłem parę fotek porównawczych

DSC_0007_DxO.jpg

DSC_0009_DxO.jpg

DSC_0016_DxO.jpg

DSC_0019_DxO.jpg

DSC_0026_DxO.jpg

DSC_0029_DxO.jpg

• 1 month later...