gajowy z wąsami Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 Ale czego sprzedaż, jabłek ? Tego, co wypisał Krzysztof - Meser262 w swoim poście powyżej mojego - w tym, na który odpowiadałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 O ile wiem, to sprzedaż w kraju rusza jutro (poniedziałek 13/04) a nie w maju... Widocznie Ci z " http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/welcome.asp " są gorzej poinformowani niż Ty. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam! Poniżej przedstawiam in-box-y obu najnowszych modeli - „Otter-a” i Chevroleta C15TA. http://kobzamodellfabrik.blogspot.com/2015/04/otter-light-reconnaissance-car-ibg.html http://kobzamodellfabrik.blogspot.com/2015/04/chevrolet-c15ta-ibg-models-35020-in-box.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Malowania Kanadyjskie i wszystko jasne jeden będzie mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Super, ale ........... dlaczego nie ma malowania PSZ ? Znowu będziemy czekać na nasze malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Super, ale ........... dlaczego nie ma malowania PSZ ?Znowu będziemy czekać na nasze malowanie? Toro pewnie już projektuje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Widocznie Ci z " http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/welcome.asp " są gorzej poinformowani niż Ty. Najwyraźniej - ale oni są z USA (jak sama nazwa wskazuje), a ja z lasu pod Warszawą... Super, ale ........... dlaczego nie ma malowania PSZ ? Bo kanadyjskie lepiej się sprzeda na świecie A może dlatego że do polskich brak jednoznacznej i kompletnej dokumentacji fotograficznej (a do kanadyjskich takie fotki są... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcyzik Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Nie wiem czy ktoś już wspominał ale IMG model zapowiada Rośka :S http://nowosci.plastikowe.pl/aktualnosci/zapowiedzi-ibg-models-kto-rosomak/ Przygladalrm sie bardzo uwaznie rysunkowi. Rysunek jest ladny ale na 1 rzut oka widac 2 bledy. Brakuje SOPów tj oswietlaczy podczerwieni ktore sa pod reflektorami i nie sa zaznaczone na kadlubie naklejki antypoślizgowe. Wiadomo ze od modelu nie mozna wymagac niesamowitych rzeczy ale na rysunku mogly te elementy byc pewnie jakbym mial juz model to znajde wiecej odstepstw od oryginalu (codziennie w pracy go ogladam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Świetna wiadomość od firmy IBG w 1/72 czołgi lekkie Toldi w czterech odsłonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Dostępny od września 2015 1/35 Chevrolet C60S Petrol Tanker (No.13 Cab & No. 12 Cab Version) http://www.dragonmodelsusa.com/dmlusa/prodd.asp?pid=IBG35036 Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Świetne boxarty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Jedną mam pretensję do IBG- ich sklepowa strona to nieporozumienie...zawsze mi siwych włosów przybywa, jak usiłuję coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Nie wie ktoś kiedy te Rosomaki mają się na rynku pojawić? W zapowiedziach była wiosna a nam się już jesień zrobiła - chyba nie zapadły w sen zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 W Moson przy obiedzie padło hasło, że najprawdopodobniej dopiero koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Gdzie w zapowiedziach była wiosna? Był od lutego zapowiadany koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1983 Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Gdzie w zapowiedziach była wiosna? Był od lutego zapowiadany koniec roku. Model ma zostać zaprezentowany na targach w Norymberdze i do sprzedaży powinien trafić wiosną 2015 roku. http://nowosci.plastikowe.pl/aktualnosci/zapowiedzi-ibg-models-kto-rosomak/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Września 2015 Autor Share Napisano 2 Września 2015 Mam nadzieję, że "Green Devile" nie będą w wersji pływającej (ze śrubami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Ja przeczytałem tutaj http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/ibg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Apropos Rosomaka z IBG - info na plastikowych czy na Percie pochodzi z końca 2014 roku i jest informacją prasową, wtórną. Na targach w Norymberdze 2015 IBG informował iż pierwszy z Rosomaków pokaże się (najprawdopodobniej) pod koniec 2015 roku. Ale ani plastikowe.pl ani Perth jakoś tych informacji nie uaktualnił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heilsberg Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Portale modelarskie niestety bardzo często chcą mieć wiadomości jako jedyni i często dodają od siebie. Czasem producenci wręcz ukrywają wiadomości o nowościach by uniknąć dywagacji o modelu, który jeszcze jest w fazie projektu bowiem odkręcenie późniejszych wymysłów prasowych jest niemożliwe i tak powstają legendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Pewnie tak było z zapowiedzią Su-27 Hobby Bossa 1:48. Od tylu lat wszyscy go zapowiadali, aż w końcu HB się zlitował i go rzeczywiście zrobił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Witam! Nowy model Chevrolet C60S Petrol Tank No.12 Cab &No.13 Cab version w skali 1:35 wydany pod numerem katalogowym IBG 35036. In-box zestawu wykonany na szybko na moim blogu. Link poniżej. Link do in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Czy spotkał się ktoś z Rosomakiem o nazwie własnej ""Green Devil"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Nie ma takiej. Jest to ksywka wymyślona niby przez talibów. Raczej chwyt propagandowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Nie ma takiej. Jest to ksywka wymyślona niby przez talibów. Raczej chwyt propagandowy. Pewność, czy tylko tak się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi